Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilabonnement til dig der aldrig taler i telefon

Er du vild med at sende SMS-beskeder samt at surfe rundt på internettet, men bruger aldrig mobiltelefonen til at ringe til en ven eller et familiemedlem? Så skal du på udkig efter et mobilabonnement, der passer til dine behov. Læs med videre her i artiklen og se, hvad der vil være bedst for dig.

Mobilabonnementer til dine behov og præferencer

Din pengepung kan få stor gavn af, at du finder et mobilabonnement, der passer perfekt til dine behov. Hvis du eksempelvis kun sender SMS-beskeder og bruger en smule data, så vil det være gavnligt, at du ikke vælger et mobilabonnement med en stor talepakke. I dag kan du finde et væld af mobilselskaber med en masse forskellige mobilabonnementer på markedet. Der er derfor nærmest mobilabonnementer til alles behov og præferencer. Der er ingen grund til at betale dyre domme for et mobilabonnement, som slet ikke passer til dine behov og præferencer. Derfor er det en rigtig god idé, hvis du vælger at bruge noget tid på at finde det helt rette mobilabonnement for dig.

Forbrugstakseret abonnement

Hvis du ikke taler i telefon - men til gengæld bruger de andre funktioner med din mobiltelefon - så kan du overveje et forbrugstakseret abonnement. Dette betyder, at du betaler en specifik pris i minuttet, når du ringer samt et specifikt beløb for at sende en SMS-besked. Derudover betaler du som regel for hver MB, som du bruger, når det kommer til data. Med et forbrugstakseret abonnement betaler du derfor kun for dit forbrug. Dog er det kun et abonnement til dig, der ikke bruger din mobiltelefon særlig meget - ellers kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse i længden.

Find et mobilabonnement med en mindre talepakke

Udover at vælge et forbrugstakseret abonnement så er der også andre muligheder på markedet, som du kan gøre brug af. Du kan eksempelvis gå på udkig efter et mobilabonnement, hvor der kun er en mindre talepakke inkluderet. Det kan være en fordel for dig, der ikke snakker meget i telefon. Med et abonnement betaler du en bestemt pris hver måned. Du kan finde et væld af forskellige mobilabonnementer til en mindre pris, hvor der er fri SMS, en mindre talepakke samt et par GB data. Du kan blandt andet finde følgende mobilabonnementer med små talepakker:

GreenTel :

48 kroner om måneden:
- 1 times tale
- 1 GB data
- Fri MMS og SMS

Oister :

49 kroner om måneden:
- 1 times tale
- 1 GB data
- Fri SMS og MMS

3 Mobil:

79 kroner om måneden:
- 5 timers tale
- 5 GB data
- Fri SMS og MMS

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.