TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 03/04-2018
Mobilabonnementer til din rejse i sommerferie

Mobilabonnementer til din rejse i sommerferie

Skal du tilbringe din sommerferien udenlands? Og er du ikke helt afklaret med, hvilket abonnement der passer til dig?

Med denne guide sikrer vi dig, at du kan koncentrere dig om at have en fantastisk rejse - uden at komme hjem til en knap så fantastisk ekstraregning.

Trin 1: Hvad er dit behov?

Gør op med dig selv om, hvad dine behov er på ferien.
Har du brug for blot at kunne bruge din telefon i udlandet til at skrive sms og ringe? Så tilmeld dig ”udlandstelefoni” hos din udbyder, hvilket kan klares nemt på nettet.
Eller har du brug for data? Så tjek trin 2 i guiden.

Når det kommer til udlandstelefoni er det værd at overveje, at de fleste steder er der gratis wifi på hoteller eller caféer, ligesom det er muligt at tilkøbe dig et x antal data på campingpladser og lignende for et mindre beløb,
Så hvis du kan nøjes med at benytte Messenger eller Facetime til at ringe hjem, når du har wifi, behøver du muligvis ikke at ændre noget i dit nuværende abonnement.

Trin 2: Skal du bruge data i EU?

Tjek op på, hvad din nuværende teleudbyder tilbyder inden for udenlandstelefoni. Ofte kan du tilkøbe ekstrapakker til dit nuværende abonnement, og du slipper for at skifte udbyder for en enkelt rejse, hvis du i forvejen er godt tilfreds med dit mobilabonnement.

Trin 3: Skab dig et overblik over telemarkedets udbyderes tjenester vedr. udlandstelefoni

Virker udlandstilkøb til dit nuværende abonnement en anelse pebret? Så fortvivl ej.
Vi på Mp.dk har lavet denne generelle og brugbare oversigt over mobilabonnementer fra danske teleudbydere. Tryk her på følgende link  for at komme til oversigten.

Når du befinder dig på siden, tryk efterfølgende på ’fordele i udland’. Her vil du se, at langt de fleste udbydere har forskellige fordele vedr. telefoni i udlandet.
Herefter kan du trykke på de forskellige og læse i ro og mag om de forskellige muligheder.

Skal du uden for EU?

Når det kommer til udlandstelefoni uden for EU (Som f.eks. i USA, Canada, el. Australien, m.fl.) er der langt færre tilbud at vælge i mellem. Det afhænger primært af dit behov, og hvor du skal holde ferie henne.
Et eksempel på et abonnement til din oversøiske rejse står teleselskabet 3 bag.

• 3 har abonnementet ”3LikeHome”. Med dette abonnement kan du ringe, skrive og bruge data som med dit abonnement i Danmark.
Med en dækning i 57 lande er ”3LikeHome” klart én af sværvægterne på markedet. OBS: Du kan kun benytte 3LikeHome i en begrænset periode på 30 dage.

Andre teleselskaber som Oister har også forskellige tilbud til rejser uden for EU.

Men klargør hvad dit behov er. Måske har du i virkeligheden ikke brug for et nyt abonnement, men blot at sikre dig, at du har tilmeldt dig ’udlandstelefoni’, så du kan bruge din telefon i udlandet.
Ellers skal du huske at være bevidst om din brug af roaming og data, da det ofte går på automatisk, hvis ikke du slår det fra. Skrevet af Silje Solberg