Mobilabonnementer med god underholdning

Mobilabonnement med inkluderet underholdning som musik, film og lydbøger kan nu vælges i flere selskaber og her er nogle af mulighederne

Der findes i dag et væld af mobilabonnementer med underholdning inkluderet i abonnementsprisen. Det kan være underholdning som eksempelvis serier, film, musik, lydbøger eller magasiner. Vi har taget et kig på nogle af disse abonnementer på markedet og fundet gode muligheder til dig.

Hvad er mobilabonnementer med underholdning?

Når det kommer til mobilabonnementer, har vi alle sammen forskellige behov. Nogle ønsker en masse data, mens andre ønsker en masse taletid. I dag er der rigtig mange menneske, der ønsker underholdning med i mobilabonnementet. Derfor er der flere teleselskaber, der er begyndt at inkludere dette i nogle af deres abonnementer. Der findes en god portion af disse abonnementer på markedet, hvorfor det kan være svært at finde det perfekte abonnement til dit behov til den helt rette pris. Vi har derfor fundet et par stykker, som du kan kigge nærmere på, hvis du har brug for det.

Abonnement med musik hos CBB

Hos CBB kan du lige nu købe et abonnement med 40 timers tale, 40 GB og Tidal. Derudover er der også fri SMS og MMS. Det hele er samlet i et enkelt abonnement, hvorfor du ikke skal betale ekstra for musiktjenesten Tidal. Her finder du mere end 48 millioner sange, som du kan have med dig på farten. Det er et godt alternativ, hvis du allerede betaler for en musiktjeneste, da du ofte på denne måde kan spare penge. Der er skam også 6 GB EU data med i prisen, hvorfor du kan tage din telefon med indenfor EU. Dette abonnement koster 159 kroner om måneden.

Abonnement med masser af underholdning hos Telmore

Hos Telmore kan du finde et lidt dyrere abonnement til 259 kroner om måneden inkluderet en masse streamingtjenester. Derudover er der fri tale, 30 GB data og 10 GB i EU inkluderet. Du får streamingtjenesterne HBO Nordic, TV2 Play, Min Bio, C More, Flipp, Bookmate, Telmore Musik, hvis du vælger at bestille dette mobilabonnement.

Abonnement med musik hos YouSee

Hos YouSee kan du bestille et mobilabonnement, hvor deres tjeneste YouSee Musik er inkluderet. Her får du adgang til mere end 30 millioner sange. Musiktjenester koster ofte lige omkring 100 kroner om måneden, men det gør det slet ikke med YouSee. Her får du nemlig musiktjenesten gratis med, når du bestiller et abonnement til din mobil hos YouSee. Lige nu kan du købe et abonnement for 199 kroner om måneden med 15 GB data, eller eksempelvis et abonnement til 299 kroner om måneden med 40 GB data. Der er et par andre muligheder hos YouSee, hvis disse abonnementer ikke passer til dit behov. YouSee Musik er inkluderet i alle abonnementerne, hvorfor du ikke skal tilvælge denne tjeneste ved bestilling af et af YouSees mobilabonnementer.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)