Mobilabonnementer med Mofibo

Bogtjenesten Mofibo kan pt ikke findes inkluderet i noget mobilabonnement, men du kan bestille det selvstændigt

Billigste mobilabonnement? OiSTER har altid attraktive tilbud - Se deres priser her

Hvis du er helt vild med tjenesten Mofibo, så kan du overveje at finde et mobilabonnement, der gør det muligt at se Mofibo lige meget, hvor du er henne. Men findes der overhovedet nogle mobilabonnementer, hvor Mofibo er inkluderet? Det får du svaret på i denne artikel, så det er bare med at læse med videre.

Kan jeg finde et mobilabonnement med Mofibo?

Lige pt. er det desværre ikke en mulighed for at finde et mobilabonnement med Mofibo inkluderet med i prisen. Du kan derfor ikke spare penge på denne måned, hvis du allerede abonnerer på tjenesten eller blot ønsker at prøve det af. Det kan være værd at holde sig opdateret vedrørende mobilabonnementer og Mofibo, da nogle teleselskaber kan få aftaler med denne tjeneste, så det bliver en mulighed på deres side at få Mofibo med i deres mobilabonnementer. Dog er der lige nu andre muligheder, som du kan benytte dig af, hvis du meget gerne vil have Mofibo - så læs med videre her.

Få mobilabonnement med fri data

En god mulighed for at få et billigt mobilabonnement, hvor du kan gøre brug af Mofibo, er, at du kan bestille et mobilabonnement med fri data. Det kan du eksempelvis gøre hos Oister for blot 149 kroner om måneden. På denne måde kan du hele tiden gøre brug af Mofibo uden at være bange for, at du bruger alt for meget data på det. Selvom Mofibo ikke er inkluderet med i prisen, så er det en alternativ mulighed.

Hvad er Mofibo?

Mofibo er en tjeneste, hvor du har mulighed for at finde et væld af forskellige e-bøger og lydbøger. Du kan lige nu finde mere end 60.000 forskellige e-bøger og lydbøger på denne tjeneste. Du kan få adgang til alle disse bøger enten ved hjælp fra din smartphone eller fra din tablet. Det koster 129 kroner om måneden. Derudover er der ingen binding, hvorfor du kan tilmelde og afmelde dig, lige som du har lyst til. Hvis du ønsker at abonnere på denne tjeneste, så kan du nemmest gøre dette ved blot at klikke dig ind på deres hjemmeside.

Hvad kan jeg finde hos Mofibo?

Hos Mofibo kan du som sagt finde mere end 60.000 forskellige titler på samme sted. Du kan derfor finde et væld af forskellige bøger i diverse genre såsom bestsellers, krimier, romantiske bøger, bøger til børn, biografier, fantasy og meget mere. Der er derfor noget til enhver smag uanset, hvad du kan lide, når det kommer til bøger. Du har mulighed for at lave din egen liste med alle dine favoritter af lydbøger og e-bøger, så du altid kan finde dem igen og gøre brug af dem lige meget, hvornår det er og hvor det er.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)