Mobilabonnementer med TIDAL

Musiktjenesten Tidal tilbyder mere end 50 millioner forskellige musiknumre - få det bl.a. med et abonnement hos CBB Mobil

Er du helt vild med musiktjenesten TIDAL? Hvorfor så ikke finde et mobilabonnement, hvor du kan få det inkluderet med i prisen? Vi har taget et kig på de forskellige mobilabonnementer på markedet og fundet dem, hvor du kan få Tidal inkluderet i selve abonnementet.

Hvad er TIDAL?

TIDAL er en musiktjeneste, hvor du kan tage musikken med dig, hvor end du går hen. Denne musiktjeneste er startet af den kendte rapper Jay-Z. Der er mere end 50 millioner forskellige numre på tjenesten, hvorfor du sagtens kan finde alle dine yndlingsnumre. Det er muligt at lytte til TIDAL online og offline. Det er også muligt at lave sine egne playlister, gemme albums og sange med mere, så du altid har alt din favoritmusik lige ved hånden på din smartphone.

Find mobilabonnementer med TIDAL hos CBB Mobil

Hos CBB Mobil kan du finde et mobilabonnement med Tidal. Det koster i alt 159 kroner om måneden. Abonnementet inkluderer følgende:

  • 40 timers tale
  • 40 GB data
  • Fri SMS og MMS
  • 6 GB data i EU
  • TIDAL

Med dette mobilabonnement får du masser af data og taletid samt rig mulighed for at høre et væld af musiknumre på musiktjenesten TIDAL. Hvis du også er interesseret i andre mulige tjenester, så vil der være en masse data at bruge med dette mobilabonnement, hvorfor der også vil være rig mulighed for dette. Dette mobilabonnement har selvfølgelig 4G-hastighed. Derudover er der ingen binding, hvorfor du kan skifte abonnement lige så snart, du har lyst til det. Du kan finde abonnementet på CBB Mobils hjemmeside.

Få Tidal med i dit mobilabonnement hos Telenor

Hos Telenor kan du også finde et mobilabonnement, hvor du kan få TIDAL inkluderet. Hvis du har et mobilabonnement fra Telenor, kan du nemlig lige nu få TIDAL gratis med i de første tre måneder. Du betaler derfor ikke en krone for musiktjenesten de første tre måneder, da det vil være helt gratis. Det eneste krav er, at du har et mobilabonnement hos Telenor. Du kan læse mere om dine muligheder med TIDAL og Telenor på Telenors hjemmeside.

Skal TIDAL købes sammen med et mobilabonnement?

TIDAL skal ikke købes sammen med et mobilabonnement, men fordelen ved at blande disse to ting sammen er, at du kan spare en masse penge i længden. Ofte vil det give dig en god besparelse i det lange løb, hvis du slår to fluer med et smæk og bestiller et mobilabonnement med TIDAL inkluderet.

TIDAL koster normalt 99 kroner, hvis du bestiller det udenom dit mobilabonnement. Hvis du tjekker priserne på et mobilabonnement med TIDAL inkluderet og så selve TIDALS pris, så vil de i de fleste tilfælde sagtens kunne betale sig for dig.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)