Mobilabonnementer og sikkerhed for børn

Skal du finde et mobilabonnement til dit barn er der nogle enkle faktorer du bør være meget opmærksom på

Er du interesseret i at vide mere om mobilabonnementer og sikkerhed for dit barn?

Vi har taget et kig på forskellige teleselskaber for at finde ud af, hvad de kan tilbyde, når det kommer til sikkerhed, børn og mobilabonnementer.

Teleselskaber og sikkerhed for børn

I dag får de fleste danske børn en mobil, når de starter i skole. Derfor føler mange forældre, at de skal kontrollere indholdet og sikkerheden, når det kommer til, hvad der er tilgængeligt, og hvad der ikke er tilgængeligt. Danske teleselskaber tilbyder forskellige services, når det kommer til mobilregninger med mere. Dog er der ikke lige så meget sikkerhed med henblik på indhold, der ikke ønskes med mere. Det kan findes, men det kræver, at du finder det rette teleselskab og det rette mobilabonnement.

Mobilabonnementer og børn

Der er ikke mange mobilabonnementer, der henvender sig direkte til børn, når det kommer til sikkerheden. Men det er muligt at finde mobilabonnement med børn som målgruppe fra eksempelvis Oister, YouSee, Telia og Call Me. Call Me tilbyder for eksempel et børneabonnement, som de kalder for ”Little Me”. Dette mobilabonnement sørger for, at der er spærringer på:

- Dataforbrug
- Internationale opkald
- Betalingstjenester
- Indholdstakserede beskeder
- Erotisk indhold

Det er derfor et mobilabonnement, der kan være en fordel, hvis du som forælder meget gerne vil optimere sikkerheden, når det kommer til dit barn og et mobilabonnement. Der er også mulighed for at finde andre tjenester og services hos andre teleselskaber. Eksempelvis kan du hos Telia bestille et mobilabonnement med forbrugskontrol. Her er der mulighed for spærring af indholdstakserede SMS-beskeder med mere. Dette gælder også, hvis du tager et på kig teleselskabet Oister, hvor der også er en forbrugskontrol. Her er der også mulighed for spærring af indholdstakserede SMS-beskeder, udlandstelefoni og andre servicenumre.

Vær opmærksom på dette som forældre

Hvis du allerede har givet dit barn en mobiltelefoni, hvorfor du nu er på udkig efter et mobilabonnement, så er der nogle faktorer, som du kan være opmærksom på og sørge for er inkluderet med i mobilabonnementet. Disse faktorer er blandt andet:

1) Sørg for mobilabonnementet har en forbrugsgrænse, så mobilregningen ikke ender med at blive alt for høj.

2) Sørg for at der bliver lavet en spærring for indholdstakserede SMS-beskeder samt køb af diverse betalingstjenester, spil, applikationer og mere.

3) Sørg for at blokere alt uønsket indhold, hvis det er muligt. Eventuelt sørg for at installere et antivirus program på telefonen.

Hvis du har svært ved at overskue dine muligheder, når det kommer til at finde et mobilabonnement til dit barn, så kan du med fordel bruge sammenligningssiden her på mp.dk. Under søgekriterier kan du hurtigt indtaste dine behov og præferencer, hvor søgemaskinen herefter vil finde frem til de bedste mobilabonnementer, der passer til det, som du har indtastet.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)