TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 22/05-2017
Små erhvervsdrivende drager nytte af mobile betalinger

Små erhvervsdrivende drager nytte af mobile betalinger

En undersøgelse fra søgevirksomheden Eniro viser, at mere end hver fjerde dansker har brugt mobilen til at betale for varer på enten et loppemarked eller madmarked. Det er særligt positivt for små virksomheder og selvstændige, fordi det bliver nemmere for dem at slutte en handel af og kan ligefrem sikre dem vækst. 

Mobilbetalinger er mest populært blandt den yngre del af befolkningen. 17 procent af danskere mellem 18 og 35 år har brugt mobiltjenester som betalingsmiddel i en fysisk butik, hvor 28 procent i samme aldersgruppe har betalt for varer på et loppemarked eller madmarked.

- De mindre erhvervsdrivende på for eksempel kræmmermarkeder og nogle af de mange madmarkeder, der er skudt op rundt omkring i landet, har ikke altid en kortløsning til rådighed, og er de for eksempel kun på markedet i nogle dage, er mobilbetaling ofte langt billigere end kortterminaler, forklarer Allan Jakobsen, som er administrerende direktør for Eniro Danmark.

MobilePay sidder på tronen

Danskerne har i høj grad taget betalingsappene MobilePay og Swipp til sig, og med begge tjenester kan du overføre flere tusinde kroner om dagen. Men især MobilePay har indtaget det danske marked. 

I maj måned i år kunne Danske Bank meddele, at deres app var blevet downloadet 2.600.000 millioner gange og hele 2.250.000 millioner danske brugere var registreret. 

Også flere hundrede virksomheder har taget appen til sig. Du kan eksempelvis bruge MobilePay i Rema 1000, Bilka, Skoringen, Føtex, Harald Nyborg og Starbucks, og ligeledes har flere netbutikker indført tjenesten, heriblandt Matas, NiceHair.dk, Boozt og GulogGratis.dk. Det er også blevet muligt at gemme kvitteringer for dine køb på appen. 

Mobilbetalinger åbner helt nye muligheder for erhvervsdrivende, og det bliver ligeledes nemmere at handle, både for køber og sælger. Mobilbetalinger skubber gang i væksten, og kunderne har altid penge på lommen. Det giver også anledning til flere impulskøb – hvilket jo kan være både godt og skidt.