Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilic - nyt mobilselskab på markedet

Mobilic er et nyt mobilselskab på markedet. Det har reelt været i gang siden år 2000, men blev for alvor lanceret i år 2013, da DLG Tele overtog Mobilic. Mobilic har været LIC’s (Lærernes Indkøbscentral) telefoniselskab siden 2000. Moblic vil fremover også være lærernes primære valg, men er nu blevet et mobilselskab tilgængeligt for alle danskere. Deres hovedformål er stadig at give medlemmer af LIC fordelagtige ydelser og priser, på både varer og tjenester.

LIC telemarked gik i 2013 konkurs, og er som sagt i dag ejet af DLG Tele, som er ejet 50% af DLG koncernen og 50% af TeliaSonera. TeliaSonera er Telias moderselskab.

Mobilic tilbyder udover mobilabonnementer også fastnet, mobil og bredbåndstelefoni, samt bredbånd, TV, men også mobilt bredbånd. Mobilic er ikke det billigste mobilselskab på markedet, men det tilbyder fair og gode mellem priser. Mobilic og DLG Tele har flere produkter der kan komme LIC medlemmer til gode. Blandt andet har de Hele Hus pakker samt TV. Mobilic fortsætter altså under brandet DLG Tele, hvilket i praksis betyder at DLG Tele overtager serviceringen af LIC’s kunder med et teleabonnement.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.