Mobilic - nyt mobilselskab på markedet

Der er kommet et nyt mobilselskab tilgængeligt for alle. Moblic hedder det. Vil du finde ud af mere, så læs med her.

Mobilic er et nyt mobilselskab på markedet. Det har reelt været i gang siden år 2000, men blev for alvor lanceret i år 2013, da DLG Tele overtog Mobilic. Mobilic har været LIC’s (Lærernes Indkøbscentral) telefoniselskab siden 2000. Moblic vil fremover også være lærernes primære valg, men er nu blevet et mobilselskab tilgængeligt for alle danskere. Deres hovedformål er stadig at give medlemmer af LIC fordelagtige ydelser og priser, på både varer og tjenester.

LIC telemarked gik i 2013 konkurs, og er som sagt i dag ejet af DLG Tele, som er ejet 50% af DLG koncernen og 50% af TeliaSonera. TeliaSonera er Telias moderselskab.

Mobilic tilbyder udover mobilabonnementer også fastnet, mobil og bredbåndstelefoni, samt bredbånd, TV, men også mobilt bredbånd. Mobilic er ikke det billigste mobilselskab på markedet, men det tilbyder fair og gode mellem priser. Mobilic og DLG Tele har flere produkter der kan komme LIC medlemmer til gode. Blandt andet har de Hele Hus pakker samt TV. Mobilic fortsætter altså under brandet DLG Tele, hvilket i praksis betyder at DLG Tele overtager serviceringen af LIC’s kunder med et teleabonnement.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)