TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 04/09-2016

Mobilic - nyt mobilselskab på markedet

Mobilic er et nyt mobilselskab på markedet. Det har reelt været i gang siden år 2000, men blev for alvor lanceret i år 2013, da DLG Tele overtog Mobilic. Mobilic har været LIC’s (Lærernes Indkøbscentral) telefoniselskab siden 2000. Moblic vil fremover også være lærernes primære valg, men er nu blevet et mobilselskab tilgængeligt for alle danskere. Deres hovedformål er stadig at give medlemmer af LIC fordelagtige ydelser og priser, på både varer og tjenester.

LIC telemarked gik i 2013 konkurs, og er som sagt i dag ejet af DLG Tele, som er ejet 50% af DLG koncernen og 50% af TeliaSonera. TeliaSonera er Telias moderselskab.

Mobilic tilbyder udover mobilabonnementer også fastnet, mobil og bredbåndstelefoni, samt bredbånd, TV, men også mobilt bredbånd. Mobilic er ikke det billigste mobilselskab på markedet, men det tilbyder fair og gode mellem priser. Mobilic og DLG Tele har flere produkter der kan komme LIC medlemmer til gode. Blandt andet har de Hele Hus pakker samt TV. Mobilic fortsætter altså under brandet DLG Tele, hvilket i praksis betyder at DLG Tele overtager serviceringen af LIC’s kunder med et teleabonnement.