Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Hvad skal du se på når du vælger nyt mobilabonnement

Der kan være svært at overskue det danske mobilmarked. Der er meget konkurrence, hvilket er med til at sænke priserne og øge kvaliteten. Mange mobilselskaber har flere forskellige løsninger til mobilpakker og har samtidig nogle gode priser. De konkurrerer om kunderne, og kunderne har ikke noget imod at skifte fra det ene selskab til det andet, hvis et bedre tilbud viser sig. Derfor er der også mange, som skifter mobilabonnement ofte, når priserne er bedre et andet sted.

Er et mobilabonnement ens hos alle selskaber?

Der er forskel på, hvad man får for prisen, og når man vælger mobilselskab, er det altid en god idé at forholde sig til, hvor i landet man bor og hvor i landet man bruger sin mobiltelefon. Der kan nemlig være forholdsvis stor forskel på, hvor godt signalet er, afhængigt af hvor man bor. Derudover er det også en god idé at vurdere, hvad man har brug for i en mobilpakke. Bruger man mest data, ringer man mere eller har man brug for tillægsydelser såsom online streaming, nyheder eller andet. Priserne varierer naturligvis, og jo mere du skal bruge, jo dyrere bliver dit mobilabonnement. I mange tilfælde, kan det godt betale sig at vælge en udbyder, som giver mulighed for tillægsydelser, hvis du alligevel køber dem ved siden af.

Er der forskel på indholdet i mobilselskabernes abonnement?

Mobilpriserne kan variere meget, og de fleste selskaber har ofte kampagner, hvor de tilbyder endnu billigere priser til nye kunder. På den måde bliver mobilpriser i nogle tilfælde skræddersyet til den enkelte kunde.

Et mobilselskab som f.eks. Telmore kan tilbyde mange tillægsydelser som HBO, TV2 Plat, C More og ikke at forglemme Telmore Musik, men der findes også mange andre pakker, hvor der ikke er inkluderet andet end taletid og data.

Har du behov for en ny mobil?

Et andet behov, der kan være værd at overveje er, om du mangler en ny mobiltelefon. I så fald, kan det nemlig være en god idé at undersøge, om det ønskede mobilselskab tilbyder køb af mobiltelefoner og om de kan give en god pris på den. Noget af det vigtigste er dog, at undersøge det ønskede selskabs dækningskort, og eventuelt spørge andre, som bor i området og har samme selskab, eller søge på Trustpilot. Det er ikke altid, at dækningskortet kan vise den præcise dækning i dit område, fordi der også er andre faktorer der spiller ind. Dette er eksempelvis det materiale, dit hus er lavet af, hvor langt du bor fra masten, i nogle tilfælde hvor mange der er online og bruger det samme net.

Mobilpriserne varierer som nævnt meget, og det vil i mange tilfælde være et her-og-nu-billede, der tegnes. Derfor bør du til enhver tid gå ind på https://mp.dk/ og undersøge priserne der.

Det giver et hurtigt og præcist overblik ud fra dine ønsker og behov.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.