Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilselskabernes netværk

Mobilselskabernes netværk i Danmark

Hvis du er på udkig efter et nyt mobilabonnement eller mobilselskab, er der et hav af forskellige muligheder på det danske marked. Der kommer hele tiden nye mobilselskaber eller mobilabonnementer på markedet, hvorfor det bare er med at holde dig opdateret.  Dette kan man dog ikke sige, når det kommer til mobilnet eller netværket i Danmark. Her er der nemlig slet ikke lige så meget at vælge imellem. Når du kigger efter et nyt mobilselskab, vil det dog altid være en fordel for dig at vide, hvilke mobilselskaber der benytter sig af hvilke mobilnetværk. Det kan nemlig ikke alle, der ved lige netop dette. 

Der findes tre mobilnetværk i Danmark

Der er flere mobilselskaber, der benytter dig af det samme mobilnetværk i Danmark. Det vil sige, at det vil være den samme dækning lige meget, om du vælger det ene eller det andet selskab. Det findes tre mobilnetværk i Danmark, hvilket er:  - Telia/Telenor - 3 - YouSee/TDC Disse tre mobiloperatører har deres helt egne netværk, hvor mindre mobilselskaber gør brug af deres netværk. Det er derfor ikke det samme netværk, som alle de forskellige mobilselskaber bruger, hvorfor du heller ikke vil opleve den samme dækning. Når det kommer til dækningen, er det en fordel at finde et mobilabonnement hos et mobilselskab, du ved, dækker optimalt, der hvor du bor. 

Det skal du have in mente

Hvis du er træt af din dækning og derfor ønsker at skifte til et andet mobilselskab, skal du først og fremmest tjekke, om det mobilselskab du kigger på, er på det samme mobilnetværk som dit nuværende selskab. Hvis du ikke gør dette, kan du ende op med den samme dårlige dækning, hvilket du naturligvis ikke ønsker.   Alle de selskaber, der hører under Telia/Telenor, vil derfor have den præcis samme dækning, da de vil være helt identiske. Det nytter ikke noget at vælge et mobilselskab med dette netværk, hvis du allerede oplever, at dækningen ikke er optimal ved din husstand, eller der hvor du befinder dig mest. Det kan være en fordel at tage et kig på et dækningskort, da du herved vil kunne se, hvor de forskellige selskaber har den mest optimale dækning. 

Her kan du se de forskellige mobilselskabers netværk

Er du interesseret i at få en kort og hurtig gennemgang af de forskellige mobilselskabers netværk? Så kan du finde et mindre overblik over dette lige her:

 

3’s netværk

 1. 3 2. Oister 3. Zenji 

TDC’s netværk

 1. TDC 2. Telmore 3. Fullrate 4. YouSee 5. Lyca Mobile 6. Happii 7. AltiBox 8. Coop Mobil 

Telia/Telenors netværk

 1. Telia 2. Telenor 3. CBB 4. OK Mobil 5. GreenTel 6. Call Me

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.