Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mobilt bredbånd til computeren

Der findes utrolig mange forskellige løsninger for bredbånd til computeren. Så hvordan vælger du egentligt det rette? Denne artikel vil hjælpe dig med at få styr på, hvad mobilt bredbånd til computeren er, hvordan det fungerer, og hvordan du vælger det rette.

Hvad er mobilt bredbånd?

Simpelt står mobilt bredbånd for ”trådløs mobilt internet”, der leveres gennem en mobil enhed. Du kan derfor få internet fra for eksempel din Iphone, tablet eller lignende. I dag kan du få mobilt internet i mange forskellige former. De mest kendte er blandt andet 3G og 4G. De fleste mener, at der er 5G på vej. Dette vil tage det mobile bredbånd til et helt andet stadie med hurtigere og bedre forbindelse.

Sådan fungerer mobilt bredbånd til computeren

Du skal bestille, hvilken løsning du mener, er den bedste for dig. Du vil herefter modtage et USB-modem til at sætte i et simkort. Du kan putte dette simkort og modem ind i din computer, installere det, og du vil herefter have mobilt bredbånd på din computer, så du kan komme på internettet.

Få mobilt bredbånd via din smartphone

Hvis du har en smartphone med internet, så kan du bruge den til at skabe et mobilt bredbånd til din computer. Du kan lave et såkaldt ”Hotspot”, hvor du kan få forbindelse til internettet via din computer ved brug af din smartphones teleudbyder, så længe du har koden til at oprette en forbindelse. Dog skal du være forsigtig med at bruge dette for længe, da du hurtigt kan opbruge al data.

Køb mobilt bredbånd fra en udbyder nær dig

Hvis du bestiller mobilt bredbånd, er det vigtigt at du har godt signal. Uden godt signal kan det være meget svært at få det til at fungere ordentligt. Du vil opleve ustabilt internet, afbrydelser og stor frustration! Tjek at din valgte udbyder har stabilt signal i nærheden af din bopæl. På denne måde kan du sikre dig, at du altid kan surfe rundt på internettet uden problemer eller frustration.

Så mange GB skal du bruge

Når du bestiller et mobilt bredbånd er det godt at vide, hvor meget du ca. vil bruge det om måneden. Et mobilt bredbånd har en forbrugsgrænse, og du kan derfor ikke være online konstant og surfe rundt på internettet alle ugens dage, 24 timer i døgnet. Så bestem dig for, hvor mange GB du rent faktisk har brug for. Hvis du kun tjekker din mail et par gange om ugen og ikke rigtig bruger internettet, så vil 1 GB helt sikkert være nok. Hvis du bruger internettet hver eneste dag til lidt af hvert, så skal du nok op på hele 100 GB. Det er derfor en afgørelse, du skal lave, inden du bestiller dit mobile bredbånd.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.