Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Mp.dk - den mest transparente prissammenligningsside i Danmark

Mp.dk blev fornyligt brugt i Tv2’s Go’ Morgen Danmark, hvor Morten Sinding var inde og fortælle hele Danmark, hvor mange penge det egentligt er muligt at spare på et år, hvis man blot skifter sit mobilabonnement ud med et billigere.

I interviewet brugte Morten Sinding mp.dk som sin demonstrationsside fordi mp.dk er den mest transparente prissammenligningsside i Danmark. Det skyldes at mp.dk har alle udbydere af mobilabonnementer i Danmark, liggende på én hjemmeside. Du kan indtaste et forbrug med fx 6 timers tale, og så vil du både få 5 og 7 timers tale med i sammenligningen af dine mobilabonnementer. Mp.dk viser altså også andre muligheder, og kommer med alternativer. En anden fordel ved mp.dk er, at de billigste mobilabonnementer altid bliver vist øverst på siden. På den måde behøver du ikke selv at gå igennem hele junglen for at sammenligne priserne på mobilabonnementerne.

Transparentheden på mp.dk giver derfor forbrugerne en god fornemmelse, og flere valgmuligheder. Meningen med at vælge billige mobilselskaber eller abonnementer kommer derfor til syne. Mp.dk har også flere artikler der hjælper dig med, at vælge det rigtige abonnement. Fx ejer TDC både Fullrate, YouSee, samt Telmore. Derudover er der rigtig mange andre selskaber i Danmark, som har lejet sig ind på igen fx TDC’s netværk. Du vil derfor med fordel kunne skifte dit dyrere mobilselskab ud med et billigere selskab, da de ofte anvender de store selskabers netværk, og du vil derfor kunne få det samme produkt, men til en meget lavere pris. TDC er blot et eksempel. Det samme gælder for fx Telia, som også hver især har deres underliggende lavprisselskaber.

Et godt eksempel på hvor meget nogle familier kan spare om året er vist i Tv 2’s udsendelse ”Penge rådgiverne.” Her blev mp.dk vist som en alternativ side, hvor familier kunne tjekke deres muligheder for en billigere mobilregning. F.eks. kunne en af familierne spare helt op til 14.000 kr. om året på at skifte deres familiepakke fra TDC ud med lavprisselskaber. Du kan derfor spare rigtig mange penge på det rigtige mobilabonnement.

Mp.dk er stolte over at have været brugt i disse forbindelser, da det præcis er målet med hjemmesiden. Vi vil give danskerne en service og hjælpe dem med at spare penge. I gennemsnit kan danskerne spare 1000 kr. pr. person om året, hvis de skifter til et mobilabonnement der er billigere. Hos mp.dk hjælper vi dig også med at finde de rigtige mobilabonnementer, hvis du fx gerne vil have fri musik eller andre muligheder inkluderet i dit mobilabonnement. Vi vil dog altid hjælpe dig med, at finde frem til den billigste løsning.

Du kan se vores indslag i Go’ Morgen Danmark og i Penge Rådgiverne på Tv2 Play.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.