TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 27/02-2018

Skal jeg købe en ny mobil inklusiv selskabets mobilabonnement eller ej?

Er du på udkig efter en ny mobil? Så skal du også finde ud af, om du skal købe mobilen med eller uden et abonnement. Hvad kan bedst betale sig for dig, og hvad passer bedst til dig? Læs med videre her og se om du ikke kan finde den rette løsning for dig.

Køb ny mobil med eller uden abonnement

Hvis du er på udkig efter en ny mobiltelefon, så skal du jo også til at tage nogle beslutninger. Selvfølgelig skal du beslutte dig for, om det skal være den ene eller anden telefon, farve, GB samt en masse andet. Men du skal rent faktisk også beslutte dig for, om du skal købe en ny telefon med eller uden mobilabonnement. Dette betyder, at du enten kan vælge at købe en ny mobil med et abonnement fra det pågældende selskab, eller du kan i stedet vælge at købe en ny mobil helt uden abonnement – også selvom du for eksempel køber mobilen hos et bestemt selskab. Om det ene eller andet er bedst for dig, kan du læse meget mere om i det næste afsnit. Det er nemlig altid en god idé at have styr på dette, inden du går i gang med at købe eller bestille en ny mobil.

Er det en god idé at købe en ny mobil med eller uden et abonnement?

Om det er bedst for dig at købe en ny mobil med eller uden et abonnement, er rent faktisk op til dig selv. Du skal beslutte, om du har lyst til at binde dig til et bestemt abonnement hos et selskab, eller om du hellere selv vil finde et andet abonnement og selskab. Derudover kommer det selvfølgelig også an på mobilens pris hos et selskab i forhold til et andet selskab, samt om du kan finde et rigtig godt tilbud hos et selskab, du ikke ønsker at være fortsættende kunde hos. Der er derfor en masse faktorer, der kan spille ind, når det kommer til at tage denne beslutning. Vi har givet nogle eksempler nedenunder, som kan hjælpe dig med at træffe den helt rigtige beslutning for dig:

  • Mobilens pris – kan du finde et godt tilbud hos et selskab, som du ikke vil have abonnement hos?
  • Vil du binde dig til et bestemt abonnement eller finde et selv?
  • Passer abonnement til dit mobilforbrug? Er der for meget eller for lidt data? Her kan du eventuelt spare penge ved at finde et andet abonnement, hvis abonnement har alt for meget data samt taletid i forhold til dig og dit forbrug.

Hvis du tager disse ting til overvejelse, inden du klikker på knappen ”Køb”, så vil du i sidste ende tage den helt rette beslutning for dig, når det kommer til at købe en mobil med eller uden abonnement.