TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 23/10-2017
Ny mobil og nyt abonnement?

Ny mobil og nyt abonnement?

Er du på jagt efter ny mobil og/eller nyt abonnement, så kan det umiddelbart være en jungle at finde rundt i de mange forskellige tilbud. De forskellige selskaber kæmper alle sammen om din opmærksomhed og det er ikke altid nemt at gennemskue, hvilket tilbud, der vil være bedst for dig.

I jagten på ny mobiltelefon er der rigtig mange udbydere at vælge imellem. I dag er et klart mest smartphones folk går efter, men det er dog stadig muligt at opstøve den helt gammeldags type, der betjenes med knapper. Der hersker ingen tvivl om, at Apple er den klart førende producent af smartphones med deres iPhone. Her får du absolut også en fantastisk telefon, hvor der nærmest ikke er grænser for, hvad du kan gøre, opnå og udrette, og det helt særlige design gør den ikke mindre populær. Dog er det ikke alle, der har lyst til at give så mange penge for en mobiltelefon, og derfor er det heldigt, at der findes rigtig mange gode alternativer. Fra både Samsung, Sony og Huawei kan du finde telefoner, som med garanti vil opfylde dit behov for en smartphone og alle dens kendte funktioner, men til noget lavere priser, end den klassiske iPhone. Klik dig ind på www.wupti.com og bliv klogere på, hvilken der passer dig og dit behov bedst.

Men Wupti forhandler også meget andet end mobiltelefoner. Hvad end du er på jagt efter hvidevarer, ting til husholdningen, haven, børnene eller et nyt tv eller computer, så kan du finde et stort og bredt udvalg her. Når du har købt ny mobiltelefon, så er det altid en god ide at købe et cover til både for- og bagside med, så du ikke risikerer at ødelægge skærmen. Derudover findes der mange sjove gadgets til din mobiltelefon, som kan gøre fx optagelsen af billeder og videoer lidt sjovere. Og vil du fx gerne sikre dig altid at have adgang til strøm, så skal du investere i en power bank, som du altid kan have med i tasken og dermed aldrig være bange for at løbe tør for strøm.

Har du købt en ny mobiltelefon og er du i tvivl om, hvorvidt det er på tide at skifte dit abonnement ud med lidt mere data og taletid til lidt færre penge, så kan du her hos mp.dk finde en guide og en oversigt over de mange forskellige selskaber, samt hvad de tilbyder.