Rygterne vil vide at Sony snart er klar med en monstermobil

Ny Sony supermobil?

Sony skulle eftersigende være i gang med at udvikle en monstermobil med næsten Full HD opløsning. Der er de seneste par dage dukket nogle resultater op af forskellige benchmark programmer. I en af testene, der hedder AnTuTu-testen, scorer mobilen som også skulle gå under navnet ”Yuga” omkring 11.300 point, og samtidig viser testen at mobilen har en quad-core processor med 1,5 GHz pr. core. Denne score er tæt på Samsung Galaxy S III, der dog score lidt højere og lander på 12.060 point. Selvom mobilen ikke slår Galaxy S III på processor kræft, så kan man i den grad sige at Galaxy S III får baghjul når det kommer til skærmen. En anden benchmark ved navn, NenaMark2, viser nemlig at den kommende Sony mobil har en opløsning på hele 1794x1080, hvilket er meget tæt på 1920x1080 altså det vi kender som Full HD. Skærmen på en Galaxy S III har kun en opløsning på 1280x720.

Der er endnu ikke nogle specifikationer omkring størrelsen på den kommende Sony mobil, men det forventes at den bliver på ca. 5 tommer.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)