Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Rygterne vil vide at Sony snart er klar med en monstermobil

Sony skulle eftersigende være i gang med at udvikle en monstermobil med næsten Full HD opløsning. Der er de seneste par dage dukket nogle resultater op af forskellige benchmark programmer. I en af testene, der hedder AnTuTu-testen, scorer mobilen som også skulle gå under navnet ”Yuga” omkring 11.300 point, og samtidig viser testen at mobilen har en quad-core processor med 1,5 GHz pr. core. Denne score er tæt på Samsung Galaxy S III, der dog score lidt højere og lander på 12.060 point. Selvom mobilen ikke slår Galaxy S III på processor kræft, så kan man i den grad sige at Galaxy S III får baghjul når det kommer til skærmen. En anden benchmark ved navn, NenaMark2, viser nemlig at den kommende Sony mobil har en opløsning på hele 1794x1080, hvilket er meget tæt på 1920x1080 altså det vi kender som Full HD. Skærmen på en Galaxy S III har kun en opløsning på 1280x720.

Der er endnu ikke nogle specifikationer omkring størrelsen på den kommende Sony mobil, men det forventes at den bliver på ca. 5 tommer.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.