Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Nye mobiler i oktober

Samsung Galaxy Note II

Galaxy Note II blev præsenteret i august og er efterfølger til den meget populære Galaxy Note. Foruden nogle nye og bedre specifikationer, så kommer den nye udgave med en række nye funktioner. Bl.a. Smart Stay, Popup Play og S-Beam.

Galaxy Note II vil være at finde hos 3, TDC og Telia til en pris på ca. 4600,- uden abonnement.

Sony Xperia J

Sony præsenterede Xperia J i september på dette års IFA-messe. Mobilen er henvendt til førstegangsbrugere af smartphone, hvilket også betyder at specifikationerne ikke er de bedste.

Skærmen er på 4 tommer og har en opløsning på 854 x 480 pixelssamt en singe-core processor på 1 GHz. Mobilen kommer med præinstalleret Android 4.0 ICS.

Windows Phone 8X by HTC

HTC og Windows holdte i september et pressemøde hvor de bl.a. viste Windows Phone 8X. Disse mobiler forventes også at blive de første Windows 8 mobiler der rammer danmark.

Windows Phone 8X er topmodellen og kommer med en skærm på 4,3 tommer af typen Super LCD 2. Den har 16 GB plads der ikke kan udvides med SD-kort. Prisen på den nye Windows Phone forventes at ligge på 4300,- uden abonnement og kan forhandles hos de fleste danske telebutikker.

Windows Phone 8S by HTC

Windows Phone 8S er lillebroren og dermed også den “lille” model, hvilket betyder at specifikationerne heller ikke er på niveau med 8X. Skærmen er krympet lidt, og er 4 tommer men stadig af typen Super LCD 2. Mobilen kommer med 4 GB plads, men kan modsat storebroen udvides med microSD-kort.

De lidt dårligere specifikationer betyder også at prisen er en anden, Windows Phone 8S kan erhverves for ca. 2700,- uden abonnement og findes lige nu hos Telia.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.