Nye mobiler i oktober

I august/september blev der præsenteret en masse nye mobiler, og nogle af disse mobiler kommer på markedet i oktober.

Samsung Galaxy Note II

Galaxy Note II blev præsenteret i august og er efterfølger til den meget populære Galaxy Note. Foruden nogle nye og bedre specifikationer, så kommer den nye udgave med en række nye funktioner. Bl.a. Smart Stay, Popup Play og S-Beam.

Galaxy Note II vil være at finde hos 3, TDC og Telia til en pris på ca. 4600,- uden abonnement.

Sony Xperia J

Sony præsenterede Xperia J i september på dette års IFA-messe. Mobilen er henvendt til førstegangsbrugere af smartphone, hvilket også betyder at specifikationerne ikke er de bedste.

Skærmen er på 4 tommer og har en opløsning på 854 x 480 pixelssamt en singe-core processor på 1 GHz. Mobilen kommer med præinstalleret Android 4.0 ICS.

Windows Phone 8X by HTC

HTC og Windows holdte i september et pressemøde hvor de bl.a. viste Windows Phone 8X. Disse mobiler forventes også at blive de første Windows 8 mobiler der rammer danmark.

Windows Phone 8X er topmodellen og kommer med en skærm på 4,3 tommer af typen Super LCD 2. Den har 16 GB plads der ikke kan udvides med SD-kort. Prisen på den nye Windows Phone forventes at ligge på 4300,- uden abonnement og kan forhandles hos de fleste danske telebutikker.

Windows Phone 8S by HTC

Windows Phone 8S er lillebroren og dermed også den “lille” model, hvilket betyder at specifikationerne heller ikke er på niveau med 8X. Skærmen er krympet lidt, og er 4 tommer men stadig af typen Super LCD 2. Mobilen kommer med 4 GB plads, men kan modsat storebroen udvides med microSD-kort.

De lidt dårligere specifikationer betyder også at prisen er en anden, Windows Phone 8S kan erhverves for ca. 2700,- uden abonnement og findes lige nu hos Telia.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)