TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 23/10-2012

Nye mobiler i oktober

 

Samsung Galaxy Note II

Galaxy Note II blev præsenteret i august og er efterfølger til den meget populære Galaxy Note. Foruden nogle nye og bedre specifikationer, så kommer den nye udgave med en række nye funktioner. Bl.a. Smart Stay, Popup Play og S-Beam.

Galaxy Note II vil være at finde hos 3, TDC og Telia til en pris på ca. 4600,- uden abonnement.

 

Sony Xperia J

Sony præsenterede Xperia J i september på dette års IFA-messe. Mobilen er henvendt til førstegangsbrugere af smartphone, hvilket også betyder at specifikationerne ikke er de bedste.

Skærmen er på 4 tommer og har en opløsning på 854 x 480 pixels samt en singe-core processor på 1 GHz. Mobilen kommer med præinstalleret Android 4.0 ICS.

 

Windows Phone 8X by HTC

HTC og Windows holdte i september et pressemøde hvor de bl.a. viste Windows Phone 8X. Disse mobiler forventes også at blive de første Windows 8 mobiler der rammer danmark.

Windows Phone 8X er topmodellen og kommer med en skærm på 4,3 tommer af typen Super LCD 2. Den har 16 GB plads der ikke kan udvides med SD-kort. Prisen på den nye Windows Phone forventes at ligge på 4300,- uden abonnement og kan forhandles hos de fleste danske telebutikker.

 

Windows Phone 8S by HTC

Windows Phone 8S er lillebroren og dermed også den “lille” model, hvilket betyder at specifikationerne heller ikke er på niveau med 8X. Skærmen er krympet lidt, og er 4 tommer men stadig af typen Super LCD 2. Mobilen kommer med 4 GB plads, men kan modsat storebroen udvides med microSD-kort.

De lidt dårligere specifikationer betyder også at prisen er en anden, Windows Phone 8S kan erhverves for ca. 2700,- uden abonnement og findes lige nu hos Telia.