TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 27/11-2012

Nye mobilpakker er måske fremtiden

 

Flere og flere udskifter deres gamle telefoner med almindeligt tastatur, til smartphones med apps. Derfor er flere af de store teleselskaber i europa også begyndt at udskifte de traditionelle mobilpakker med sms og tale, til regulære datapakker. Dette sker fordi der er kommet nye apps som f.eks. skype der bruger VoIP, som man skal være koblet til internettet for at bruge. iMessage fra Apple er et godt eksempel på en funktion der i fremtiden kommer til at erstatte sms’en.

 

Direktør Jakob Willer fra Telekommunikationsindustrien i Danmark siger følgende til Computerworld: ” Datatjenesterne er en udfordring for de nuværende forretningsmodeller, og det er selvfølgelig ikke en udvikling, der skal modarbejdes, men det er klart en udfordring, at tingene kan koges ned til rene datatjenester”

 

I store dele af Europa er telekommunikationsindustri GSMA allerede i gang med at standardisere de nye tjenester, så folk med forskellige abonnementer kan kommunikere med hinanden.  

 

Danmark vil ifølge Jakob Willer ikke følge i Europas fodspor, da han mener at det ikke er branchen, men de enkelte teleselskabers valg om de vil udskifte de nuværende mobilpakker til rene datapakker.