Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Nye mobilpakker er måske fremtiden

Flere og flere udskifter deres gamle telefoner med almindeligt tastatur, til smartphones med apps. Derfor er flere af de store teleselskaber i europa også begyndt at udskifte de traditionelle mobilpakker med sms og tale, til regulære datapakker. Dette sker fordi der er kommet nye apps som f.eks. skype der bruger VoIP, som man skal være koblet til internettet for at bruge. iMessage fra Apple er et godt eksempel på en funktion der i fremtiden kommer til at erstatte sms’en.

Direktør Jakob Willer fra Telekommunikationsindustrien i Danmark siger følgende til Computerworld: ” Datatjenesterne er en udfordring for de nuværende forretningsmodeller, og det er selvfølgelig ikke en udvikling, der skal modarbejdes, men det er klart en udfordring, at tingene kan koges ned til rene datatjenester”

I store dele af Europa er telekommunikationsindustri GSMAallerede i gang med at standardisere de nye tjenester, så folk med forskellige abonnementer kan kommunikere med hinanden.

Danmark vil ifølge Jakob Willer ikke følge i Europas fodspor, da han mener at det ikke er branchen, men de enkelte teleselskabers valg om de vil udskifte de nuværende mobilpakker til rene datapakker.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.