Ikke meget nyt i Samsung Galaxy S4

Den nye Samsung Galaxy S4 blev lanceret med et brag i New York, men ligeså imponerende som præsentationen var, ligeså skuffende var Galaxy S4 for mange.

Samsung Galaxy S4, som bliver navnet på efterfølgeren til Samsung Galaxy S3 og Galaxy S3 4G, blev storslået præsenteret i Radio City Music Hall, New York. Der var dog ikke meget nyt som ikke allerede var blevet lækket på diverse hjemmesider på nettet. Dette ledte til nogle skuffende journalister, der i bund og grund egentligt ikke lærte meget nyt om mobiltelefonen, men mere blev bekræftet i diverse udsagn fra nettet.

Stort set samme design - Opgradering af specifikationer

Samsung Galaxy S4 har stort set det samme design som ses på S3 modellen, dog med en større skærm. Derimod er processoren blevet hurtigere og der er blevet tilføjet nogle ekstra funktioner til styresystemet samt fuld support til 4G, som rigtigt er begyndt at tage fart herhjemme.

Samlet set sidder man lidt med samme fornemmelse som da Apple opgraderede deres iPhone 4 til 4S. Samme design, men med bedre specifikationer. Hos mp.dk er vi sikker på at Samsung Galaxy S4 nok skal blive en storsællert, dog er der ikke megen grund til opgradering, hvis man er nuværende Galaxy S3 ejer i dag.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)