Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2
Taletid
Data
Valgmuligheder
Netværk
Anmeldelser

Blog på mp.dk

Ikke meget nyt i Samsung Galaxy S4

Ikke meget nyt i Samsung Galaxy S4

Den nye Samsung Galaxy S4 blev lanceret med et brag i New York, men ligeså imponerende som præsentationen var, ligeså skuffende var Galaxy S4 for mange.


Samsung Galaxy S4, som bliver navnet på efterfølgeren til Samsung Galaxy S3 og Galaxy S3 4G, blev storslået præsenteret i Radio City Music Hall, New York. Der var dog ikke meget nyt som ikke allerede var blevet lækket på diverse hjemmesider på nettet. Dette ledte til nogle skuffende journalister, der i bund og grund egentligt ikke lærte meget nyt om mobiltelefonen, men mere blev bekræftet i diverse udsagn fra nettet.


Stort set samme design - Opgradering af specifikationer

Samsung Galaxy S4 har stort set det samme design som ses på S3 modellen, dog med en større skærm. Derimod er processoren blevet hurtigere og der er blevet tilføjet nogle ekstra funktioner til styresystemet samt fuld support til 4G, som rigtigt er begyndt at tage fart herhjemme.


Samlet set sidder man lidt med samme fornemmelse som da Apple opgraderede deres iPhone 4 til 4S. Samme design, men med bedre specifikationer. Hos mp.dk er vi sikker på at Samsung Galaxy S4 nok skal blive en storsællert, dog er der ikke megen grund til opgradering, hvis man er nuværende Galaxy S3 ejer i dag.


Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.