Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Flere netværk på samme simkort

Hvis du som mange andre ikke bor i en af de største danske byer, har du sikkert også oplevet at have dårligt signal eller intet signal overhovedet. Dette problem har fået det danske selskab IPvision, til at udvikle et simkort der kan skifte rundt imellem TDCs, Telias og Telenors netværk. Beskrevet kort, så er der 3 simkort indbygget i ét, og brugeren kan selv skifte over det det netværk der yder den bedste dækning.

"Vi har puslet med ideen længe, og nu er den tekniske løsning klar. Vores erfaring er, at dækningen er det største issue, når man undersøger et nyt teleselskab. Vi tænkte, at det kunne være fantastisk, hvis man selv kunne vælge, hvilket netværk man går på," siger Peter Reich der direktør i Ipvision til computerworld.dk.

Løsningen fungerer både for tale og data, og samtidig sørger IPvision også for én samlet regning ved hjælp af en flatrate-aftale.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.