Flere netværk på samme simkort

Nyt simkort gør det muligt at skifte mellem samtlige danske netværk.

Hvis du som mange andre ikke bor i en af de største danske byer, har du sikkert også oplevet at have dårligt signal eller intet signal overhovedet. Dette problem har fået det danske selskab IPvision, til at udvikle et simkort der kan skifte rundt imellem TDCs, Telias og Telenors netværk. Beskrevet kort, så er der 3 simkort indbygget i ét, og brugeren kan selv skifte over det det netværk der yder den bedste dækning.

"Vi har puslet med ideen længe, og nu er den tekniske løsning klar. Vores erfaring er, at dækningen er det største issue, når man undersøger et nyt teleselskab. Vi tænkte, at det kunne være fantastisk, hvis man selv kunne vælge, hvilket netværk man går på," siger Peter Reich der direktør i Ipvision til computerworld.dk.

Løsningen fungerer både for tale og data, og samtidig sørger IPvision også for én samlet regning ved hjælp af en flatrate-aftale.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)