Oister lancerer nye taletidskort

Oister lancerer i denne uge to nye taletidskort med fri tale.

Nu sker der igen nye ting i sagaen om fri taletid. Denne gang er det dog ikke et mobilabonnement, men for første gang et taletidskort der får fri taletid. Selskabet bag det nye taletidskort er Oister, der i forvejen står som en stærk spiller i det normale mobilabonnementmarked.

Der vil i første omgang være 2 forskellige taletidskort: Det første kort vil koste 129 kr. og komme med 7 dages fri taletid og fri sms. Det andet taletidskort har 30 dages fri tale samt fri sms til 299 kr. Kortene vil kunne købes i Spar-butikker, supermarkeder, turistkontorer og på posthuse.

Taletidskortene henvender sig som Oister selv siger bl.a. til turister:

”Vi håber naturligvis, at det bliver en bragende succes. Der er kunder, der har periodemæssige behov og ikke vil tegne seksmånederskontrakter. Det kan være forretningsrejsende, studerende, folk hjemme fra udlandsophold osv. Hvis vi tror på turisterne, gælder det om at være klar til sommerferien,” siger Jesper Bennike der er administrerende direktør til Berlingske.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)