Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Oister lancerer nye taletidskort

Nu sker der igen nye ting i sagaen om fri taletid. Denne gang er det dog ikke et mobilabonnement, men for første gang et taletidskort der får fri taletid. Selskabet bag det nye taletidskort er Oister, der i forvejen står som en stærk spiller i det normale mobilabonnementmarked.

Der vil i første omgang være 2 forskellige taletidskort: Det første kort vil koste 129 kr. og komme med 7 dages fri taletid og fri sms. Det andet taletidskort har 30 dages fri tale samt fri sms til 299 kr. Kortene vil kunne købes i Spar-butikker, supermarkeder, turistkontorer og på posthuse.

Taletidskortene henvender sig som Oister selv siger bl.a. til turister:

”Vi håber naturligvis, at det bliver en bragende succes. Der er kunder, der har periodemæssige behov og ikke vil tegne seksmånederskontrakter. Det kan være forretningsrejsende, studerende, folk hjemme fra udlandsophold osv. Hvis vi tror på turisterne, gælder det om at være klar til sommerferien,” siger Jesper Bennike der er administrerende direktør til Berlingske.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.