Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Onfone bliver en del af Yousee

Endnu engang sker der nye ting på mobilmarkedet. I sidste uge var det Fullrate og M1 som fusionerede, i dag er det så Onfone der bliver en del af Yousee. Sammenlægningen der har været kendt i nogen tid, sker først officielt i dag. Selvom Onfone bliver en del af Yousee, vil navnet i fremtiden stadig være det samme. Det eneste som ændrer sig, hvilket nok også er det vigtigste for kunderne, er priserne og tjenesterne på produkterne.

Der er i dag blevet lanceret 4 nye mobilpakker, der ligesom før sammenlægningen stadig indeholder taletid, data, fri SMS og MMS. Det nye som Yousee tilfører og som Onfone nu kan tilbyde sine kunder, er adgang til 18 millioner sange, der vel at mærke kan streames helt gratis.

Onfone skriver selv: ”Du skal ikke bekymre dig om regningen. Du kan hente så meget musik, du ønsker -uden det koster nogetudover dit-€¨ normale abonnement. Du betaler heller ikke for den mængde data, du bruger, når du hører musik”

Hvis man allerede er eksisterende kunde, er det muligt at skifte sin nuværende mobilpakke til en af de nye.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.