Onfone bliver en del af Yousee

Ny sammenlægning giver nye produkter.

Endnu engang sker der nye ting på mobilmarkedet. I sidste uge var det Fullrate og M1 som fusionerede, i dag er det så Onfone der bliver en del af Yousee. Sammenlægningen der har været kendt i nogen tid, sker først officielt i dag. Selvom Onfone bliver en del af Yousee, vil navnet i fremtiden stadig være det samme. Det eneste som ændrer sig, hvilket nok også er det vigtigste for kunderne, er priserne og tjenesterne på produkterne.

Der er i dag blevet lanceret 4 nye mobilpakker, der ligesom før sammenlægningen stadig indeholder taletid, data, fri SMS og MMS. Det nye som Yousee tilfører og som Onfone nu kan tilbyde sine kunder, er adgang til 18 millioner sange, der vel at mærke kan streames helt gratis.

Onfone skriver selv: ”Du skal ikke bekymre dig om regningen. Du kan hente så meget musik, du ønsker -uden det koster nogetudover dit-€¨ normale abonnement. Du betaler heller ikke for den mængde data, du bruger, når du hører musik”

Hvis man allerede er eksisterende kunde, er det muligt at skifte sin nuværende mobilpakke til en af de nye.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)