Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

5 tips til at passe bedre på mobiltelefonen

Du får ikke meget ud af et billigt mobilabonnement med en ødelagt mobiltelefon. For hvad skal du bruge dit billige data på, hvis du ikke engang kan se en YouTube video for ridserne. Her får du 5 gode tips til, hvordan du kan passe bedre på din mobiltelefon – og på den måde få mest muligt ud af dit billige mobilabonnement!

Hvem kan undvære deres mobiltelefon ret længe i dag?

For smartphonen er blevet vores digitale schweitzerkniv i hverdagen, der kan langt mere end bare at besvare opkald og sms’er. Samtidig er det en forholdsvis dyr investering.

Derfor er det vigtigt at passe godt på din mobil.

Beskyt mod ridser med panserglas

En af de første ting du bør investere i til din nye mobiltelefon, er et ordentligt panserglas. Et panserglas beskytter nemlig mod ridser og mindsker risikoen for en ødelagt skærm. Så er du sikker på, at du altid vil kunne se sjove videoer på YouTube og fede billeder på Instagram. Eller læse den seneste mail fra din chef.

Panserglas fås desuden med en masse ekstra funktioner i dag, som gør det muligt at blokere for videokameraet på fronten. Samt gør det sværere at se din skærm fra siden.

Læs mere om alle fordelene og mulighederne ved panserglas her.

Invester i et godt og slidstærkt cover

Når du har beskyttet skærmen med et godt panserglas, er det også en god idé at beskytte resten af telefonen. Det er nemlig også træls at tabe telefonen og få ridser på bagsiden. Det er derfor vigtigt at investere i et godt og slidstærkt cover.

Covers fås i et væld af farver, størrelser og materialer. Vælg et cover i et slidstærkt materiale, som kan tåle, at du taber det. Derudover bør du vælge et coverdesign, der passer til din personlige stil.

Undgå ekstreme temperaturforandringer

Mobiltelefoner er ikke bygget til at overleve store temperaturforandringer. Det vil ødelægge skærmen og gøre batteriet dårligere. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på at undgå, at din telefon ikke oplever ekstreme temperaturer.

Du skal f.eks. ikke lade din telefon ligge i bilen natten over om vinteren, når det er rigtig koldt. Samtidigt skal du undgå at efterlade den ude i solen i mange timer. Så hvis du f.eks. ligger og slapper af på stranden, bør du lægge din telefon i skyggen.

Opbevar den sikkert

Mange telefoner går i stykker, fordi de opbevares forkert. Det kan virke smart at have din telefon i baglommen på dine jeans. Men det kan nemt ende galt. Du kan komme til at sætte dig forkert på din mobiltelefon. Hvis du har andre ting i lommen som f.eks. nøgler, kan telefonen også få ridser.

Det er derfor en god idé at opbevare din telefon i din taske eller alene i jakkelommen.

Genstart den mindst én gang ugentligt

Hvis du aldrig slukker eller genstarter din mobiltelefon, vil den begynde at tage skade. Batteriet og systemet har brug for pauser en gang imellem, hvor det hele genstartes. Det er derfor vigtigt, at du mindst én gang om ugen slukker helt for din mobiltelefon.

På den måde sikrer du, at systemet bliver tømt og renset, samt alle dine apps bliver genstartet ordentligt. Ligesom vi har brug for søvn, har din mobil brug for at blive genstartet en gang imellem for at fungere optimalt.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.