Pas på din mobil i sommervarmen

Den danske sommer er endelig kommet frem, og vi nyder det alle i fulde drag. Det kan også være, at du skal på charterferie og her skal mobilen naturligvis med. Men du skal huske at passe på din mobil i sommervarmen

Sommerferien er startet

Skolerne er nu gået på sommerferie, og vi er nu kommet til den periode, hvor de fleste danskere har ferie. De fleste af os bruger denne tid på at nyde solen, tage på stranden eller rejse til udlandet, hvis vejret herhjemme ikke er det bedste. Men det betyder også, at du skal passe på din mobiltelefon, da det kan tage skade af det varmere vejr samt alt, hvad der ellers hører med til sommervejret. For at sikre dig, at din mobiltelefon ikke tager skade, kan du dog tage følgende forholdsregler.

Put ikke din mobiltelefon i din lomme

Mange af os putter mobiltelefonen i lommen, da vi tænker, da den er godt beskyttet her. Men det er skam ikke altid tilfældet. En bukselomme, der er meget varm eller fugtig, kan nemlig ende med at ødelægge din mobil. Det kan også være ødelæggende for mobilen, hvis du eksempelvis putter den i en taske fyldte med fugtige og våde håndklæder, badetøj og lignende. Du skal derfor være opmærksom på, hvor du lægger din mobiltelefon henne, da der er mange ting, som den ikke kan tåle, når det kommer til alt, hvad der har med sommeren at gøre. Undgå derfor også at putte den i din bukselomme, men placer den i stedet i en taske uden fugtige og våde elementer.

Pas på sandet

Endnu en ting, som de fleste mobiltelefoner ikke kan lide, er sand. Hvis du tager på stranden og medbringer din mobiltelefon, skal du derfor sørge for, at du passer godt på den, så den ikke bliver udsat for alt for meget sand. Sand kan nemlig trænge sig ind i selve mobilen, hvilket kan ødelægge flere forskellige elementer i telefonen. 

Andre gode råd til at passe på din mobiltelefon

Selvfølgelig skal du ikke være bange for at tage din mobil med rundt, selvom vi er kommet i gang med sommeren. Så længe du sørger for, at du passer godt på den, skal det hele nok gå. Med nedenstående gode råd kan du trygt stole på, at din mobil vil have det godt. Du skal derfor sørge for, at:  1. du ikke putter din mobiltelefon i direkte varme 2. du ikke udsætter mobilen for alt for store temperaturudsving. Det kan nemlig skabe kondens. 3. din mobiltelefon ikke bliver våd. Hvis dette sker alligevel, så sørg for, at batteriet bliver taget ud hurtigst muligt, så alle mobilens dele kan tørre helt, før du igen samler den. 

Hvad skal jeg gøre, hvis man mobil går i stykker

Hvis din mobiltelefon går i stykker, og du ikke kan fikse den, skal du købe en ny. Når du er på udkig efter en ny mobiltelefon, er det en fordel, hvis du tjekker, om du også skal finde et nyt mobilabonnement. Du kan her benytte dig af en sammenligningstjeneste som Mp.dk, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over mobilabonnementer på markedet.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)