Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Priser på mobilabonnement – Find et mobilabonnement tilpasset dit forbrug

Hvad ligger dit forbrug på?

Til at starte med skal du finde ud af, hvad dit forbrug er. Her taler vi naturligvis om, at du skal finde ud af, hvor meget data du bruger, hvor meget du snakker i telefon m.m. På den måde vil du hurtigt få nemmere ved at finde mobilabonnementer, der er tilpasset til dig og dine behov. Dette hjælper dig også i sidste ende med at finde priser på de mobilabonnementer, der er relevante for dig i forhold til dit forbrug.

Taletidskort eller mobilabonnement?

Du skal selvfølgelig også finde ud af, om du ønsker et taletidskort eller et fast mobilabonnement. Dette kommer an på dit forbrug. Hvis dit forbrug ikke er stort, og hvis du ønsker fuld kontrol over dit forbrug, kan det være en fordel med et taletidskort. Vi anbefaler dog som regel et mobilabonnement til en fast månedlig pris, da det vil ende med at blive det billigste for de fleste.

Find mobilabonnementer med streaming

Hvis du er vild med streaming, eller allerede abonnerer på diverse streamingtjenester, kan du i dag finde mobilabonnementer med diverse tjenester inkluderet. Det kan være alt lige fra Viaplay til CMore, Tidal, Bookmate, HBO Nordic, TV2 Play, Spotify eller lignende. Dette kan ofte spare dig penge, hvis du allerede har et mobilabonnement samt abonnerer på en eller flere streamingtjenester.

Har du brug for data til udlandet?

Rejser du meget? Så kan det være en fordel med et mobilabonnement, hvor der er inkluderet data til enten EU eller resten af udlandet. På den måde undgår du at bruge for mange penge, når du er på ferie eller ude at rejse, hvor du skal på internettet eller lignende via din mobiltelefon. Der kan i dag findes masser af mobilabonnementer og mobilselskaber, der tilbyder gode løsninger for forbrugere, der har brug for data til udlandet eller inden for EU.

Har du brug for skræddersyede mobilabonnementer til børn?

Hvis du er på udkig efter et mobilabonnement til dine børn, kan du også her finde mobilabonnementer, der bliver skræddersyede og tilpasset til dine børn. Det kan være en fordel, da du herved kan spare penge samt få et abonnement, der er bedre tilpasset dem end de mere almindelige mobilabonnementer på markedet.

Sammenlign priser på mobilabonnementer

Når du har fundet svaret på alle disse spørgsmål samt er klogere på, hvad du har brug for, skal du til at sammenligne priser på mobilabonnementer. Det kan du eksempelvis gøre her hos Mp.dk, der giver et komplet overblik over de forskellige mobilabonnementer på markedet.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.