Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Telekrig i Danmark

Der er for alvor kommet gang i telemarkedet i Danmark. Det startede med at 3 droppede de traditionelle pakker med forskellig taletid, til at kun at have pakker med fri tale. Nu har både Telia og Oister fulgt trop, dog uden at skrotte alle deres oprindelige pakker.

Det ser derfor ud til, at der i fremtiden kun skal vælges hvor meget data man ønsker sin pakke skal have. Dog er der hos nogle af de andre store udbydere ikke udsigt til at indføre fri tale, TDC og Telmore fortæller at de på nuværende tidspunkt ikke ønsker at hoppe med på bølgen, men i starten vil se tiden an. Telmore fortæller endda, at der ikke er grundlag for at give kunderne fri tale, idet de fleste i forvejen føler at deres abonnement kommer med flere timer end de kan nå at bruge.

»Vi kan se, at folk ikke bruger deres pakker. De bruger ikke en gigabyte data, og slet ikke alle deres minutter, og derfor vil 3's tilbud faktisk være dyrt for en gennemsnitskunde. Det kan kun betale sig for de højtforbrugende kunder, for 3 har ikke en eneste pakke, der koster under 159 kroner," siger Telmores direktør til Berlingske.

Om Telmore og TDC følger trop følger trop bliver spændende at følge.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.