Roam gratis i Tyrkiet med Telenor

I slutningen af marts sørgede Telenor for, at Tyrkiet nu også var med i deres Roam Away+. Det vil sige, at hvis du er kunde hos Telenor med Roam Away+, så kan du nu gøre brug af både tale og data, når du er i Tyrkiet

Tyrkiet er nu blevet tilføjet til Roam Away+ hos Telenor

Hvis du er kunde hos Telenor og har Roam Away+ med i dit mobilabonnement, så vil dette måske være en glædelig nyhed for dig. Telenor har nemlig valgt at inkludere Tyrkiet i Roam Away+, så du nu kan benytte dig af både tale og data, hvis du eksempelvis er på ferie i Tyrkiet.  Tyrkiet har været inkluderet i denne service siden slutningen af marts, hvorfor det er relativt nyt. Nu når Tyrkiet er med i Roam Away+, så er der mulighed for at benytte sig af tale, SMS-beskeder og data i helt op til 47 forskellige lande. Der er derfor rig mulighed for at benytte sig af mobilen i udlandet, hvis du er kunde hos Telenor og har Roam Away+. 

Hvorfor er Tyrkiet blevet tilføjet til Roam Away+ hos Telenor?

Der er en god grund til, hvorfor Telenor har valgt at tilføje Tyrkiet til deres service Roam Away+. Telenors kommercielle direktør, Tor-Arne Fosser, forklarer blandt andet, at de ønsker at give deres kunder både frihed og tryghed, så de har mulighed for at bruge mobiltelefonen, ligesom de gør derhjemme. På den måde skal de ikke bekymre sig om ekstra regninger, når de kommer hjem fra ferien. De har derfor valgt at give deres kunder 20 GB data, fri tale samt SMS, så man både kan ringe eller skrive hjem, tjekke e-mails eller læse nyhederne hver dag. Tor-Arne Fosser forklarer yderligere, at deres kunder har efterspurgt at få Tyrkiet med i denne service, da det er et af de lande, som danskerne rejser meget til – især om sommeren.  Hvilke abonnementer har Roam Away+ hos Telenor? Hvis du ønsker at få Roam Away+ inkluderet med i dit mobilabonnement hos Telenor, så skal du finde det hele rette abonnement. Det er eksempelvis inkluderet i følgende abonnementer:  - Mobil 30 GB - Mobil 60 GB - Mobil Fri Data

Hvis du vælger en af disse mobilabonnementer, så vil du automatisk have Roam Away+ med i abonnementet. Det kan derfor være en fordel at vælge en af disse abonnementer, hvis det lyder som noget for dig. 

Hvilke lande er ellers med i Roam Away+?

Der er, som sagt, i alt 47 lande med i Roam Away+. Nogle af disse lande er blandt andet Sverige, Norge, Østrig, Spanien, Tyskland, Ungarn, Cypern, USA, Thailand, Myanmar, Malaysia, Frankrig, Holland, Irland, England, Estland, Italien, Grækenland, Malta og Portugal. 

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)