Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Så meget data bruger alle ens favoritapps

De fleste danskere bruger i dag applikationer som for eksempel Facebook, Spotify, Twitter, YouTube og Google Maps. Disse apps bruges primært til underholdning, da de kan bruges nemt og hurtigt på ens mobiltelefon. Men hvor meget data bruger de? Det får du svaret på i denne artikel.

Data og mobilapplikationer

Alle betaler for data på deres mobilabonnement i dag, da de fleste bruger det til underholdning, arbejde, kommunikation og rutevejledninger. Der er mange grunde til, hvorfor danskere bruger applikationer, men disse er klart nogle af de ting, som bliver brugt mest, når det kommer til apps. I og med der bliver brugt så mange forskellige applikationer, vil det være rart at vide, hvor meget data de egentligt bruger. Mange danskere bruger mere data, end hvad de betaler for hver måned, hvorfor det kan være en hjælp, hvis man ved, at man sparer en masse ved ikke at opdatere Facebook eller høre musik på Spotify lige så ofte. Mange applikationer bruger en nogenlunde mængde af data, mens andre bruger rigtig meget hurtigt.

Hvor meget bruger ens sociale medier applikationer?

Man bruger en masse tid på de sociale medier hver eneste dag. Men faktisk bruges der ikke meget data, når man scroller rundt på de sociale medier. Selvom det er en tidsrøver, så er det ikke en datarøver. Twitter bruger ikke særlig meget data, da et par tweets kun løber op i omkring 70 KB. Facebook bruger en smule mere end Twitter, men det er heller ikke voldsomt meget. Her bruges der omkring 200 KB, hvis man laver en opdatering eller kigger rundt på Facebook.

Hvor meget bruger Spotify og YouTube?

Spotify er en af de mest populære musiktjenester på markedet. Derfor bruger mange danskere også denne applikation hver eneste dag. Dog er denne app en ret stor sluger af data. Der bruges cirka 1 MB data for hvert minut, man hører musik via applikationen. Hvis man blot hører i kort tid, så har man hurtigt brugt en masse data. Det er derfor en app, som man skal passe på med. YouTube er også en applikation, der hurtigt kan bruge en masse data. Hvis man ser en video, kan man hurtigt risikere at bruge 1 GB på ingen tid. Det er meget, hvis man vælger at gøre dette tit og ofte.

Hvor meget data bruger Google Maps?

Hvis man ikke kan finde vej, så hiver de fleste mobilen op af lommen og finder applikationen Google Maps frem. Den kan nemlig nemt og hurtigt fortælle en, hvor man skal gå eller kører hen. Det er meget forskelligt, hvor meget data denne app bruger, da det kommer an på, hvor du skal hen - altså hvor meget den skal opdateres. En lidt længere køretur vil nok bruge omkring 5 MB data. Det er derfor ikke denne app, man skal sætte sin lid til, hvis man ofte har brug for en vejviser.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.