Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Sådan finder du de bedste og billigste mobilabonnementer til teenageren

Hvad har teenagere brug for?

I dag har de fleste teenagere brug for et mobilabonnement, hvor de har mulighed for at gå på internettet. Teenagere befinder sig meget på de sociale medier, gør brug og streaming, samt har deres mobil med rundt omkring. Dette kræver også, at du finder et mobilabonnement til din teenager, der er tilpasset til dette forbrug. Du skal dog være opmærksom på, at du finder et mobilabonnement, der afspejler din teenagers forbrug – det er naturligvis ikke alle teenagere, der har præcis det samme forbrug, når det kommer til mobiltelefonen. Men hvordan finder du så det bedste mobilabonnement? 

Sammenlign og få et overblik over mobilabonnementer til din teenager 

Du kan altid vælge at tage et kig på de forskellige mobilselskabers hjemmeside eller give det et kald. Dette kan dog for mange være en forholdsvis tidskrævende proces, hvorfor det kan være en fordel at gøre det på en endnu nemmere og hurtigere måde. Her kan du vælge at gøre brug af en sammenligningsside til mobiltelefoni, hvor du nemt og hurtigt kan få et overblik over de forskellige mobilabonnementer på markedet. Du kan tilmed angive dine forskellige krav, så du kun ser mobilabonnementer, der matcher det, du leder efter. Du kan eksempelvis tage et kig her på sammenligningssiden, hvor du har mulighed for at sammenligne mobilabonnementer fra forskellige mobilselskaber. Det billigste mobilabonnement, efter dine valgte ønsker, vil blive vist i toppen. 

Hvilke muligheder har jeg?

Der findes en masse forskellige mobilabonnementer, der vil være ideel til en teenager med et højt forbrug af data. Her kan der nævnes mobilselskaber som for eksempel CBB Mobil, Oister, Telenor, Telia, 3 eller OK Mobil. Du kan finde mobilabonnementer, der er meget forskellige i pris, hvor du eksempelvis kan finde et mobilabonnement hos Oister til blot 89 kroner om måneden for 20 GB data. Der kan sagtens findes mobilabonnementer med endnu mere data. Jo mere data og taletid, jo dyrere vil mobilabonnementet dog typisk være. 

Hvor meget data skal mobilabonnementet indeholde?

Dette kommer naturligvis an på din teenagers forbrug. Der er nemlig stor forskel på, om din teenager blot bruger mobiltelefonen til de sociale medier og lidt søgen rundt på nettet sammenlignet med, hvis din teenager bruger mobiltelefonen til streaming af både film, serier, videoer og musik. Hvis der bliver streamet meget, er det naturligvis en god idé med en god portion data, da det kan ende med, at der ikke er nok til hele måneden, hvis det bruges meget. Det siges, at der cirka bruges en halv GB data for hver time, at der streames en video.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.