Guide til iOS og Android: Sådan finder du din mobil igen

Har du det med at miste din telefon , så vil denne guide være en rigtig stor hjælp for dig

Har du mistet din mobiltelefon? Eller glemmer du altid, hvor du har lagt den henne? Så vil denne guide være perfekt til dig. Vi guider dig nemlig igennem hvordan du kan finde din Android-telefon eller din iPhone igen uden de store problemer. Læs med videre her!

Find din mobil igen hurtigt

De fleste har prøvet at miste deres mobil, eller glemt hvor de har lagt den henne. Hvis du har brug for din mobil eller bare skal hurtigt ud af døren og ikke har tid til at bruge en time på at lede efter den, så findes der en funktion, der er helt perfekt til dig. Der findes nemlig en funktion, der bliver kaldt for ”Find Min Mobil”. Denne funktion kan nemt og hurtigt hjælpe dig med at finde din mobil uden at bruge en masse unødvendig tid på det. Du kan bruge denne funktion, lige meget om du har en iPhone eller en Android. Den kan være en stor hjælp, hvad enten du selv har placeret din mobil et dumt sted eller fået den stjålet. Det er et program, der er nemt at få op at køre på din telefon, så det er bare med at få det gjort. Vi har lavet en lille guide, så du kan installere dette program på din iPhone og din Android.

Sådan finder du din iPhone igen

Hvis du skal have denne funktion på din iPhone, skal du gøre således:

  • Indstillinger -> Skriv til navn -> Gå ind på iCloud
  • Nede i bunden finder du ”Find min iPhone”
  • Slå denne funktion til og skriv også telefonens sidste lokation
  • Du kan sørge for at denne funktion bliver sat til pr. automatik

Når du har gjort dette, så er Find Min iPhone-funktionen set til, og du kan nu altid finde din telefon igen, hvor end den måtte ende henne.

Sådan finder du din Android igen

Hvis du vil have denne funktion på din Android, så skal du gøre således:

  • Klik på indstillinger -> Låseskærm -> Find min enhed
  • Hvis der ikke er en funktion, der hedder ”Find min enhed”, så skal du lige downloade den først i Google Play
  • Slå dette til
  • Nu skulle det gerne virke, så du altid kan finde din Android

Hvis din Android bliver væk, så kan du få den lokaliseret igen, så du altid har en mulighed for at finde din telefon igen.

Derfor skal du sætte denne funktion til på din mobil

Du skal altid sørge for at sætte denne funktion til på din mobil, så du altid kan finde den igen. Hvis du har misplaceret din telefon eller den bliver stjålet, har du altid en chance for at få den tilbage igen. Derudover kan du også sørge for, at der ikke er nogen udefrakommende, der kan få adgang til dine informationer på mobilen.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)