Populære udbydere

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Samsung Galaxy S8

Er du på udkig efter en mobiltelefon fra Samsung? Så skal du læse med videre her. Vi har taget et kig på den populære mobiltelefon Samsung Galaxy S8, så du kan finde ud af, om den er noget for dig eller ej.

Klassisk Samsung-mobil med nye funktioner

Med Samsung Galaxy S8 får du en klassisk Samsung-mobil, der er forsynet med en del kraft og masser af funktioner. Mobiltelefonen kommer blandt andet med alt lige fra en 5,8 tommer Infinity-skærm, fingeraftryk og irisscanner, 12 MP dobbelt pixel-kamera og Android 7.0 Nougat OS.

Derudover er Samsung Galaxy S8 udstyret med en 1,7 GHz processor med 4 GB RAM, der sørger for masser af kraft. Med Android 7.0 Nougat er der mulighed for at udnytte mobilens kraft, så man ikke oplever forstyrrelser i de forskellige apps. Dette gør det nemmere for dig at klikke rundt på flere forskellige apps på samme tid.

Stor skærm med en bedre oplevelse

Samsung Galaxy S8 er forsynet med en smal skærm, der sørger for, at det er nemt at navigere rundt på skærmen med blot en enkelt hånd. Grebet er optimalt, og brugeroplevelsen forstærkes på samme tid. I og med at der er mere skærm på denne model, betyder det også, at oplevelsen i form af film og serier er endnu bedre.

Udover mobiltelefonens Infinity-skærm har Samsung Galaxy S8 også en glat bagside, som hovedkameraet er integreret optimalt ind i. Kameraet flugter med telefonens bagside, hvilket sørger for et endnu pænere design.

Lang batterilevetid og hurtig opladning

Med Samsung Galaxy S8 får du en mobiltelefon, der leveres med et indbygget batteri med 3000 mAh. Dette giver dig ikke mindst en lang batterilevetid, men også en hurtig opladning. Det er muligt, da telefonen er forsynet med en hurtig opladningsfunktion, der sørger for, at du hurtigt kan oplade din telefon, inden du skal ud af døren.

Endvidere kommer Samsung Galaxy S8 med en IP68 standard certificering. Det betyder, at mobilen er både støv- og vandtæt. Den kan derfor sænkes ned i vand i op til 30 minutter på en dybde ned til 1,5 meter.

Effektivt kvalitetskamera med 12 MP

Samsung Galaxy S8 kommer med et kamera, der tager et billede lige med det samme, efter du har trykket på selve knappen. Desuden er kameraet forsynet med dual pixel teknologi, hvorfor hver pixel sensor bliver fanget to gange fra forskellige vinkler. Dette sikrer, at billedet får en masse liv og bliver mere ”realistisk”. 

Der kan desuden findes et frontkamera på 8 MP, hvorfor man også sagtens kan tage selfies. Med den praktiske autofokus bliver dit ansigt altid fundet, så billederne er i fokus. På grund af den forbedrede multi-frame billedbehandling bliver billederne også mere skarpe samt med flere detaljer.

Lås telefonen op med dit ansigt eller dit fingeraftryk

Ved køb af Samsung Galaxy S8 får du en telefon, som du kan låse op med enten dit ansigt eller dit fingeraftryk. Du kan selv vælge, om du ønsker at benytte dig af irisscanneren eller fingeraftryksmetoden.

Dette har du selv mulighed for at indstille på telefonen, så du kan vælge den bedste metode for dig. Begge metoder er sikre, men det siges, at irisscanneren er den mest sikre metode.

Find et mobilabonnement til din Samsung Galaxy S8

Hvis du overvejer at investere i en Samsung Galaxy S8, eller hvis du lige akkurat har købt en ny mobiltelefon, skal du også finde et mobilabonnement, som passer til dine behov. Dette kan for mange virke uoverskueligt og noget af et projekt. Men det behøver det skam slet ikke at være!

Hvis du klikker ind på Mp.dk, har du mulighed for at få et godt overblik over de forskellige mobilabonnementer på markedet. Du kan hurtigt se, hvad de forskellige mobilabonnementer indeholder såsom SMS/MMS, taletid, data, udlandstelefoni med mere. Du kan også hurtigt se, hvad prisen på de forskellige mobilabonnementer er.

Typisk vil det billigste abonnement placeres i toppen af siden.

På den måde behøver du ikke klikke ind på alle mobilselskabernes hjemmesider for at finde frem til, hvad de kan tilbyde dig. Det hele er nemlig samlet her på ét sted, så du stille og roligt kan finde det mobilabonnement, der passer til dig og dit forbrug.

Vær opmærksom på at du skal vælge et mobilabonnement, der er optimalt til dine behov i form af taletid, mobildata, ekstra tjenester, udlandsdata med mere. Det er derfor en god idé, hvis du tjekker dit forbrug, inden du bestemmer dig for, hvilket mobilabonnement du skal vælge til din nye Samsung Galaxy S8.

Husk også der er rigtig mange muligheder for at købe Samsung Galaxy S8 på afbetaling, som skrevet her også. 

Populære udbydere

Ekstra EU data!
4 stjerner
4,1/5 baseret på 21.865 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding

 • Bedst til prisen

 • Virker i hele EU

ÆGTE FRI tale
5 stjerner
4,6/5 baseret på 1.403 Trustpilot anmeldelser
 • Ingen binding, ingen gebyrer

 • Nordens stærkeste netværk

 • Danmarks bedste kundeservice

Første måned til 0,-
5 stjerner
4,7/5 baseret på 1.136 Trustpilot anmeldelser
 • Gratis oprettelse

 • Ingen binding

 • Ingen gebyrer

Vi anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse på mp.dk. Når du anvender vores side godkender du vores cookie politik.