Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Samsung Galaxy S III mini lanceret

Samsung var i går i Frankfurt, hvor de prænsenterede deres nyeste smartphone. Det er ikke hvilken som helst smartphone, det er nemlig lillebroren til den meget populære Galaxy S III. Modellen kommer til at gå under navnet Galaxy S III mini, og den eneste forskel i udseende i forhold til Galaxy S III er størrelsen. Den nye model er krympet en smule i vask, og er nu 4 tommer hvor storebroen er på hele 4,8 tommer.

Selvom udseendet stadig er det samme, kan det samme ikke siges om det der gemmes under de hippe plastik covere. Skærmen er som skrevet på 4 tommer og med opløsningen 800x400 pixels. Processoren er gået fra quad-core til nu at være en dual-core på 1 GHz. Der er stadig 1 GB ram mens kameraet er på 5 megapixels.

Samsung lover at trods de noget svagere specifikationer, så vil Galaxy S III mini føles lige så "flydende" som storebroren. Dette skyldes at mobilen kommer med den nye opdatering af Android styresystemet, Jelly Bean. Det forventes at prisen kommer til at være omkring 3000 kr. uden abonnement, og at den lander på de danske hylder i midten af november.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.