Samsung Galaxy S III mini lanceret

Den populære Galaxy S III har fået en lillebror.

Samsung var i går i Frankfurt, hvor de prænsenterede deres nyeste smartphone. Det er ikke hvilken som helst smartphone, det er nemlig lillebroren til den meget populære Galaxy S III. Modellen kommer til at gå under navnet Galaxy S III mini, og den eneste forskel i udseende i forhold til Galaxy S III er størrelsen. Den nye model er krympet en smule i vask, og er nu 4 tommer hvor storebroen er på hele 4,8 tommer.

Selvom udseendet stadig er det samme, kan det samme ikke siges om det der gemmes under de hippe plastik covere. Skærmen er som skrevet på 4 tommer og med opløsningen 800x400 pixels. Processoren er gået fra quad-core til nu at være en dual-core på 1 GHz. Der er stadig 1 GB ram mens kameraet er på 5 megapixels.

Samsung lover at trods de noget svagere specifikationer, så vil Galaxy S III mini føles lige så "flydende" som storebroren. Dette skyldes at mobilen kommer med den nye opdatering af Android styresystemet, Jelly Bean. Det forventes at prisen kommer til at være omkring 3000 kr. uden abonnement, og at den lander på de danske hylder i midten af november.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)