Ny sikkerhedsbrist i Samsung Galaxy-mobiler

Samsung er igen udsat efter ny sikkerhedsbrist.

Det er efterhånden blevet ret populært for folk med dårlige intentioner, at udnytte forskellige mobilers sikkerhedshuller. Nu er den gal igen, og denne gang er det Samsung Galaxy mobiler der er udsat. Nogle udviklere fra et populært mobilt udviklingssite melder nu, at de har opdaget en kæmpe sikkerhedsbrist i Galaxy modellerne. Det skulle eftersigende være en brist i styresystemet, hvilket kan give hackere adgang og fuld kontrol over hele mobilen. Hackerne får adgang via en app, der uden tilladelse vil kunne bruges til at overtage mobilen.

Udvikleren Chainfire der opdagede bristen, har udviklet en app for at bevise sikkerhedshullet, og fortæller at følgende mobiler er udsatte: Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy Note, Galaxy Note 2, Galaxy Note Pulse og Galaxy Note 10.1.

Der er endnu ikke noget udmeldt fra Samsung, men hvis man vil være på den sikre side, skal man kun installere apps fra kilder man ved der er troværdige.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)