Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Ny sikkerhedsbrist i Samsung Galaxy-mobiler

Det er efterhånden blevet ret populært for folk med dårlige intentioner, at udnytte forskellige mobilers sikkerhedshuller. Nu er den gal igen, og denne gang er det Samsung Galaxy mobiler der er udsat. Nogle udviklere fra et populært mobilt udviklingssite melder nu, at de har opdaget en kæmpe sikkerhedsbrist i Galaxy modellerne. Det skulle eftersigende være en brist i styresystemet, hvilket kan give hackere adgang og fuld kontrol over hele mobilen. Hackerne får adgang via en app, der uden tilladelse vil kunne bruges til at overtage mobilen.

Udvikleren Chainfire der opdagede bristen, har udviklet en app for at bevise sikkerhedshullet, og fortæller at følgende mobiler er udsatte: Galaxy S2, Galaxy S3, Galaxy Note, Galaxy Note 2, Galaxy Note Pulse og Galaxy Note 10.1.

Der er endnu ikke noget udmeldt fra Samsung, men hvis man vil være på den sikre side, skal man kun installere apps fra kilder man ved der er troværdige.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.