Send postkort til venner og familie via mobilen

Når du er på ferie og gerne vil sende en feriehilsen hjem til familien kan du gøre det nemt og enkelt via mobilen

Skal du snart på ferie, og elsker du at sende postkost til dine venner eller din familie? Så skal du gøre brug af denne smarte funktion, hvor du nemt og hurtigt kan sende et postkort til lige den, som du ønsker via din smartphone.

Ferie er lig med postkort

Når du tager på ferie, så er det altid hyggeligt at sende et postkort hjem til dine venner eller din familie. Men ofte får man det ikke gjort, fordi man ikke lige finder et frimærke, et posthus eller en postkasse. Men i dag kan det ikke være nemmere at sende et postkort, da du kan gøre det direkte fra din smartphone. Det er snart sommerferie for de fleste mennesker, og det er nu, at alle har brug for at sende postkort fra land til land. Dog er der i dag ikke lige så mange mennesker, der benytter sig af muligheden for at sende et postkort hjem til Danmark, fordi det for mange er blevet besværligt, når nu alt alligevel foregår via internettet eller mobilen.

Men hvis du elsker at sende postkort, så kan du nu gøre det på en ekstrem nem måde. Du skal blot finde din mobil frem, og så har du mulighed for at sende masser af forskellige postkort hjem til Danmark, mens du er på ferie. Der findes to forskellige nemme og gode applikationer, hvor du kan sende et postkort til lige præcis de mennesker, som du har lyst til. Disse to applikationer bliver kaldt for Postkortet og Touch Note. Du kan finde dem på din smartphone og downloade dem, inden du tager på ferie, hvis du har brug for det.

Send et postkort med Touch Note eller Postkortet

Disse to applikationer giver dig mulighed for at designe lige præcis det postkort, som du gerne vil sende afsted. Det kan eksempelvis være med et specielt motiv eller et personligt billede, som du gerne vil have på. Hvis du har lyst til at sende en video udover selve postkortet, så er der også mulighed for det. Med applikationen Postkortet kan du nemlig også sende en video med, så familien eller vennerne kan se en lille personlig hilsen fra dig eksempelvis. Det koster præcis det samme, hvad enten du gerne vil sende dit postkort til et familiemedlem i Danmark eller til en ven i Australien. Det eneste disse to applikationer kræver er, at du har en internetforbindelse. Du skal nemlig bruge en internetforbindelse til at designe selve postkortet samt sende det afsted. Hvis du ikke kan huske adresser på de personer, som du gerne vil sende et postkort til, så kan disse skrives ind i applikationerne, inden du tager afsted på ferie.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)