Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Sikkerhedsekspert: Windows Phone 8 er det sikreste styresystem

Sikkerhedsfirmaet F-secure har testet forskellige mobilstyresystemer, og Mikko Hypponen der er sikkerhedsekspert hos det pågældende firma, har udtalt til magasinet The Inquirer, at Windows Phone 8 er det sikreste mobile styresystem lige nu.

At de netop udpeger Windows Phone 8 som det sikreste, er fordi de endnu ikke har stødt på noget malware rettet mod styresystemet. Grunden til at der ikke findes, eller ikke er set noget malware, er nok hovedsageligt på grund af styresystemets korte levetid i forhold til de andre systemer. Dog mener Mikko Hypponen også, at Microsofts kontrol over de apps der havner i markedspladsen, har noget at sige.

Mikko Hypponen udtaler også at man ser på Android som det mest udsatte styresystem, hvilket dog skyldes 3. parts appstores, der i modsætning til Googles egen appstore, Google Play, ikke har særlig meget kontrol .

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.