Skal du have en ny mobil? Hold øje med disse 5 mærker

Står du for en udskiftning af mobilen i løbet af 2019 bør du holde et vågent øje med udvikling og nyheder der kommer på markedet

Skal du have en ny mobil? Hold øje med disse 5 mærker

Hvert år afholdes verdens største mobilmesse og tech-begivenhed ved navn Mobile World Congres. Det sker d. 25 februar i Barcelona i Spanien, og det er en utrolig vigtig og stor begivenhed, fordi verdens største giganter inden for mobiltelefoner- og teknologi kommer på messen og præsenterer nyheder inden for mobilmarkedet

Derfor er det som få kastet et blik ind i fremtiden over, hvad man kan glæde sig til, og hvilke trends der kommer fremover inden for teknologi- og mobilmarkedet - hvorfor der altså er god grund til at holde godt øje, hvis du går og overvejer om du i løbet af 2019 skal investere i en ny telefon.

Allerede i dagene op til messen d. 25. februar vil store firmaer som bl.a. Samsung offentliggøre deres nyheder.

Ifølge Computerworld er der masser at glæde sig til, når tech-giganterne åbner op for årets nyheder. Særligt skal man ifølge dem holde øje med disse telefoner inden for Nokia, Xiaomi, Huawai, Samsung og Sony.

Hvorfor du skal glæde dig til en ny Nokia telefon

Det er muligvis længe siden, at du har haft en Nokia i hånden, men måske det kommer til at ske fremover. I hvert fald skal du glæde dig til Nokias næste satsning Nokia 9 Pureview topmobil, hvis du vil have en telefon med et fænomenalt kamera.

Ifølge Computerworld skulle der være placeret 5 (!) kameramoduler på bagsiden af den nye Nokia, hvilket gør, at det virker som om Nokia satser gevaldigt på fotofronten.

Hvilken ny Samsung telefon skal du glæde dig til?

Faktisk behøver du ikke nødvendigvis kun at glæde dig til én ny Samsung telefon, fordi efter sigende kommer Samsung til at præsentere en masse nyheder op til messen.

 Bl.a. vil de præsentere en Galaxy Fle, der er meget ventet. Samsung Galaxy Fle er en smartphone, som har ikke mindre end to displays og kan foldes. På den måde vil telefonen også kunne bruges som tablet.

Derudover vil Samsung højst sandsynligt også præsentere 3 nye smartphones fra deres S10-kollektion. En billigere og prisreduceret Samsung Galaxy S10, en stor Samsung Galaxy S10+ og en standard Samsung Galaxy S10.

Sony, Xiaomi og Huawei

Derudover ventes det, at Sony muligvis vil lancere en Sony Xperia XZ4.

Xiaomi er en kinesisk aktør, som står over for et muligt europæisk gennembrud på smartphone-og tabletmarkedet. Xiaomi ventes at vise en Mi Mix 3 slider-telefon med et 5G-modem, som kan ses som en blanding af en smartphone og tablet.

Sidst men ikke mindst ventes Huawei at vise en  Huawei P30, der skal afløse den forgangne model P20.

Ovenstående og meget mere er der at glæde sig til, når messen går i gang lige om lidt.

Undrer du dig over, at vi ikke nævner Apple?

Det eneste firma som ikke kommer til Mobile World Congres, er ikke overraskende Apple. Apple deltager ikke aktivt på messen Mobile World Congres, fordi de har valgt en marketingsstrategi, hvor de kun præsenterer deres nyheder inden for Apples services og produkter til deres egne events.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)