Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Skal du vælge taletidskort til din mobil

Det kan være en jungle at finde ud af, om du har brug for et mobilabonnement eller blot et taletidskort til din mobil, hvis du ikke helt ved, hvilke faktorer du skal have for øje. Men hvis du overvejer nogle bestemte ting, så kan det faktisk blive lettere for dig at finde ud af, om du skal vælge det ene eller det andet.

Skal jeg vælge taletidskort eller abonnement til min mobil?

Mange har helt sikkert overvejet dette spørgsmål en del gange. Dog vælger de fleste en pakkeløsning i form af et mobilabonnement, hvor det hele er inkluderet. Dette er dog ikke den bedste løsning for alle mobilbrugere, da nogle kan spare penge på i stedet at have et taletidskort til deres mobil. Derfor kan det sagtens betale sig for dig at undersøge, om du enten skal have det ene eller det andet - og hvad der er billigst for dig. Det kan være, at du kan spare en masse penge på at have et taletidskort i stedet for et mobilabonnement. Men det kan også være, at du bare skal blive ved med at have et mobilabonnement, da det passer bedst til dit forbrug. Hvis du ikke har tjekket og undersøgt dette endnu, så skal du bare komme i gang med at gøre det.

Derfor skal du have et taletidskort

Der er selvfølgelig altid både fordele og ulemper ved et taletidskort - som der er med så mange andre ting. Derfor skal du klart undersøge, om det kan betale sig for dig - eller om det vil blive for dyrt for dig i længden. Men noget af det bedste ved et taletidskort er klart, at du ikke skal betale for et abonnement. Du skal blot betale for dit forbrug - og intet andet end det. Derfor er det en god idé at holde øje med dit forbrug, så du kan finde ud af, hvor meget du bruger din mobil hver måned. Hvis du ikke bruger din mobil særlig ofte - måske sender du 10 SMS’er om måneden og snakker et par timer i telefon - så kan et taletidskort sagtens være en god idé for dig. Hvis du både bruger en masse data, skriver SMS’er hver eneste dag samt taler utrolig meget i telefon, så er et taletidskort nok for dyrt for dig i længden. Det kommer derfor ofte an på dit forbrug, om du skal vælge denne løsning eller ej. Ved brug af et taletidskort er taksterne som regel dyrere, end hvis du har et normalt mobilabonnement. Dette er endnu en grund til, hvorfor du ikke skal vælge denne løsning, hvis du har et stort forbrug. Taletidskort kan sagtens være en god løsning, men så skal du have et mindre forbrug af din telefon, så det kan betale sig for dig i længden.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.