Skriv dig på venteliste til de nye iPhones

Skal du have skiftet din Iphone ud til seneste model kan du skrive dig på venteliste

Hvis du gerne vil have fat i en af de nyeste iPhones, når de kommer ud på markedet, så kan du allerede skrive dig på en venteliste flere steder. Hvis du gerne vil vide mere om ventelisterne, samt hvordan du kan få fat i en iPhone så billigt som muligt, så skal du læse med videre her.

Kom på ventelisten for de tre nyeste iPhones

Er du helt vilde med iPhones, og kan du bare ikke vente til de tre nye modeller kommer ud? Har du allerede besluttet dig for, at du skal have fingrene i en af disse modeller, koste hvad det vil? Så skal du læse med videre her. Lige nu kan du nemlig skrive dig på en venteliste for disse iPhones flere steder. Du kan eksempelvis allerede skrive dig på en venteliste hos Telmore. Hvis du gør dette, så vil du få førsteret i forhold til alle andre, der ikke har skrevet sig på venteliste. Det betyder, at du kan være heldig at få en af de nye iPhones før alle dine venner, hvis du skynder dig og skriver dig på venteliste allerede i dag.

Hvilken model Iphone skal jeg vælge?

Hvis du er interesseret i de tre nye iPhones, men ikke er helt sikker på, om du skal vælge den ene eller den anden model, så kan du hurtigt finde ud af det. Det er nemlig værd at sammenligne alle tre modeller og finde ud af, hvad for en af disse, der lever op til dine krav. Det kan være alt lige fra en sammenligning af modellernes størrelse til kameraet, GB-størrelse, pris samt meget mere. Vælg den model som du bedst kan se dig selv med - det er nemlig en stor investering, da iPhones ikke er helt billige.

Køb din nye iPhone så billigt som muligt

Hvis du køber en iPhone med et mobilabonnement, så kan du ofte finde teleselskaber, der tilbyder en form for mobilrabat. Det betyder, at du får den billigste pris om måneden samt den billigste mindstepris. På denne måde kan du i det lange løb spare en del penge, hvis du vælger dette. Derudover kan du også vælge at købe den nye iPhone på afbetaling. Dog er det bedst at gøre dette så billigt som muligt, hvorfor du skal finde et sted, hvor afbetalingen er både rente- og gebyrfri. Det betyder, at der ikke vil komme nogen ekstra udgifter eller omkostninger, når du betaler af for din nye telefon. Du vil derfor kun betale for selve mobiltelefonens pris.

Sidst men ikke mindst så kan du også vælge at købe en af de ældre modeller fra Apple først. På denne måde kan du spare mange penge, da disse hurtigt falder i pris, når nyere modeller kommer på markedet.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)