Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Spotify vil have fat i podcasts

Spotify vil bruge penge på podcasts

Spotify, den populære musiktjeneste, har nu besluttet sig for at gå ind på markedet, når det kommer til podcasts. De har derfor valgt at lave en form for univers, hvor de kan tilbyde deres abonnenter en masse podcasts. Dette kan blandt andet ses ved, at Spotify allerede har investeret en masse penge på at købe platforme såsom Anchor og Gimlet Media, som de mener, skal hjælpe dem med at komme på rette spor med hensyn til podcasts-markedet. 

Derfor vil Spotify investere mere i podcasts

Ifølge, Daniel Ek, CEO for Spotify, så har de nu fundet ud af, at befolkningen bruger en masse tid på at lytte til podcasts. De fortæller, at de mener, at 20 % af lyttetiden på Spotify i fremtiden vil være på sådan noget som podcasts og ikke blot musik. Daniel Ek forklarer yderligere, at de har en mission om at blive verdens førende audio-platform, hvilket de kun kan blive ved at udvide deres platform med eksempelvis podcasts.  Spotify har en plan om at gøre brug af mere end 500 millioner dollars på podcasts samt opkøb af flere forskellige platforme. Men kan derfor trygt stole på, at det er noget, som musiktjenesten tager seriøst. 

Hvad er Spotify?

Spotify er en musiktjeneste, hvor brugere har mulighed for at høre musik fra et bibliotek, der vokser hver eneste dag. Spotify blev startet i 2006, og har sidenhen blot vokset sig større og større. I dag er Spotify nok den første platform, når det kommer til musik. Eksempelvis har Spotify hele 207 millioner brugere verdenen over. 96 millioner af de 207 millioner betaler for tjenesten. Dette er næsten dobbelt så mange betalende brugere i forhold til platformen Apple Music, der til sammenligning har omkring 50 millioner brugere.

Hvad koster Spotify?

Hvis du endnu ikke har en bruger hos Spotify, så vil du naturligvis gerne vide, hvad det kommer til at koste dig. Du kan helt gratis oprette en bruger hos Spotify samt lytte til alverdens musik uden, at det koster dig en krone. Dog vil du til gengæld opleve, at du bliver afbrudt af reklamer med mere, hvis du ikke betaler for et abonnement. Hvis du vælger at betale for et abonnement, så koster det dig 99 kroner om måneden. At købe et abonnement hos Spotify betyder, at du ikke bliver afbrudt af reklamer i tide og utide. Du kan også finde andre abonnementer på platformen.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.