Spotify vil have fat i podcasts

Spotify har nu fundet ud af, at podcasts bliver mere og mere populære blandt befolkningen. Derfor vil de nu investere en masse penge i at få flere podcasts på deres platform

Spotify vil bruge penge på podcasts

Spotify, den populære musiktjeneste, har nu besluttet sig for at gå ind på markedet, når det kommer til podcasts. De har derfor valgt at lave en form for univers, hvor de kan tilbyde deres abonnenter en masse podcasts. Dette kan blandt andet ses ved, at Spotify allerede har investeret en masse penge på at købe platforme såsom Anchor og Gimlet Media, som de mener, skal hjælpe dem med at komme på rette spor med hensyn til podcasts-markedet. 

Derfor vil Spotify investere mere i podcasts

Ifølge, Daniel Ek, CEO for Spotify, så har de nu fundet ud af, at befolkningen bruger en masse tid på at lytte til podcasts. De fortæller, at de mener, at 20 % af lyttetiden på Spotify i fremtiden vil være på sådan noget som podcasts og ikke blot musik. Daniel Ek forklarer yderligere, at de har en mission om at blive verdens førende audio-platform, hvilket de kun kan blive ved at udvide deres platform med eksempelvis podcasts.  Spotify har en plan om at gøre brug af mere end 500 millioner dollars på podcasts samt opkøb af flere forskellige platforme. Men kan derfor trygt stole på, at det er noget, som musiktjenesten tager seriøst. 

Hvad er Spotify?

Spotify er en musiktjeneste, hvor brugere har mulighed for at høre musik fra et bibliotek, der vokser hver eneste dag. Spotify blev startet i 2006, og har sidenhen blot vokset sig større og større. I dag er Spotify nok den første platform, når det kommer til musik. Eksempelvis har Spotify hele 207 millioner brugere verdenen over. 96 millioner af de 207 millioner betaler for tjenesten. Dette er næsten dobbelt så mange betalende brugere i forhold til platformen Apple Music, der til sammenligning har omkring 50 millioner brugere.

Hvad koster Spotify?

Hvis du endnu ikke har en bruger hos Spotify, så vil du naturligvis gerne vide, hvad det kommer til at koste dig. Du kan helt gratis oprette en bruger hos Spotify samt lytte til alverdens musik uden, at det koster dig en krone. Dog vil du til gengæld opleve, at du bliver afbrudt af reklamer med mere, hvis du ikke betaler for et abonnement. Hvis du vælger at betale for et abonnement, så koster det dig 99 kroner om måneden. At købe et abonnement hos Spotify betyder, at du ikke bliver afbrudt af reklamer i tide og utide. Du kan også finde andre abonnementer på platformen.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)