Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Stiger prisen på dit mobilabonnement

Mobilabonnementer stiger i pris

Der er flere forskellige mobilselskaber, der er gået i gang med at varsle prisstigninger på deres mobilabonnementer her i løbet af sommeren. Nogle af disse mobilselskaber er blandt andet Telmore, Oister, 3, Yousee, Telia, Fullrate og Telenor.  Disse selskaber har valgt at sende en besked ud til deres nuværende kunder om, at deres mobilabonnement vil stige i pris de kommende måneder. Disse prisstigninger er naturligvis forskellige, da det varierer fra selskab til selskab samt fra mobilabonnement til mobilabonnement. De er dog typisk mellem 10 kroner og 30 kroner. 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke ønsker at fortsætte mobilabonnementet?

Hvis du ikke er tilfreds med prisstigningen, så skal du prøve at finde et andet mobilabonnement, der passer til dit mobilforbrug. Til at starte med skal du dog sørge for at opsige mobilabonnementet hos dit nuværende mobilselskab, så du kan finde et andet. Dette kan du typisk blot gøre ved at skrive en mail eller ringe ind til selskabet.  Det er dog vigtigt ikke at slette dit mobilnummer, med mindre du ønsker et nyt nummer i dit nye selskab. Men hvis du allerede har fundet et andet mobilabonnement fra et andet selskab, vil de typisk klare opsigelsen for dig, så du slet ikke skal sørge for noget. Du har som regel 1 måneds opsigelse, hvorfor du skal skynde dig og gøre det så hurtigt som muligt, hvis du vil skifte til et andet mobilabonnement. 

Sammenlign mobilabonnementer

At finde et nyt mobilabonnement, der passer til dine behov samt dit forbrug, behøver ikke være uoverskueligt. Der er nemlig en nem og hurtig løsning for dig, der ikke kan overskue at kigge hos alle de forskellige selskaber for at finde frem til det rette mobilabonnement. Men hvad er denne løsning så? Det er, at du blot skal gå ind på https://mp.dk/ , hvor du kan sammenligne markedets mobilabonnementer. Her kan du nemt og hurtigt få et overblik over et hav af mobilabonnementer, der passer til dit forbrug. Du kan blot skrive dine krav og ønsker ind i søgemaskinen, hvorefter der vil komme abonnementer frem, der matcher dine behov.  Du kan bl.a. vælge at få det billigste mobilabonnement øverst, hvis det er prisen på dit mobilabonnement du vægter højest.

Sammenligningstjenesten er gratis for alle brugere, og du har mulighed for at klikke dig direkte ind til det selskabs abonnement, som du ønsker at kigge nærmere på. På den måde kan du nemmere få et godt overblik over, hvad der er af gode muligheder for dig.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.