Streaming offline: Sådan gør du

Inden du tager i sommerhuset, på ferie eller andre steder hen, er det en fordel at downloade film og serie på din mobil eller tablet. Men hvordan gør du det?

Download film og serie direkte på din mobil og tablet

Hvis du skal en tur til udlandet eller i dit sommerhus, hvor der ikke er noget internet, så behøver du ikke være bange for, at der ikke er noget underholdning. Du har nemlig den mulighed, at du kan benytte dig af streaming offline.Med streaming offline skal du blot huske at downloade film, serie, dokumenterer m.m. ned på din mobil eller tablet. Herefter kan du sagtens se en god film eller serie selv, når du ikke har noget internet.

Fordelen ved at streame offline

Men hvad er fordelen så ved at streame offline? Når du benytter dig af streaming offline, har du ikke brug for noget internet. Du kan derfor sagtens se en film eller serie, selvom du ikke er i nærheden af noget internet. Dette kan især være en fordel, hvis du er på ferie, da du herved ikke ender med at bruge alt for meget internet på din mobiltelefon – især hvis du ikke har særligt meget internet til udlandet i dit mobilabonnement.

Du kan selvfølgelig altid være opmærksom på at bestille et mobilabonnement med masser af data til udlandet. Men de er også dyrere end andre mobilabonnementer i de fleste tilfælde. Så hvis du ikke er interesseret i dette, er det klart en oplagt mulighed at benytte sig af streaming offline.

En anden fordel er, at du ikke hele tiden skal være opmærksom på, at du er koblet til internettet eller Wi-Fi, hvis du gerne vil i gang med at hygge dig med underholdning på en streamingtjeneste. I stedet skal du bare klikke ind på streamingtjenestens app og klikke afspil på de film og serie, du har downloadet. 

Hvis du er på ferie, vil du også tit opleve, at internettet ikke er det bedste på hotellet. Derfor kan det være, at du vil opleve flere afbrydelse m.m., hvilket også kan være irriterende. Det er derfor især en fordel at streame offline, da du på ingen måde er afhængig af internettet.

Hvilke streamingtjenester har en offline-funktion?

Det er ikke alle streamingtjenester, der har en offline-funktion. Dog er det i dag de fleste tjenester, der tilbyder det. Det er naturligvis godt for dig, da der herved er stor sandsynlighed for, at den eller de streamingtjenester du abonnerer på, giver dig denne mulighed.

Du kan eksempelvis finde denne funktion hos følgende tjenester:1. Netflix2. Viaplay3. Amazon4. TV2 Play5. Min Bio

Tag et kig om funktionen også er at finde på lige netop din streamingtjeneste.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)