Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Streaming offline: Sådan gør du

Download film og serie direkte på din mobil og tablet

Hvis du skal en tur til udlandet eller i dit sommerhus, hvor der ikke er noget internet, så behøver du ikke være bange for, at der ikke er noget underholdning. Du har nemlig den mulighed, at du kan benytte dig af streaming offline.Med streaming offline skal du blot huske at downloade film, serie, dokumenterer m.m. ned på din mobil eller tablet. Herefter kan du sagtens se en god film eller serie selv, når du ikke har noget internet.

Fordelen ved at streame offline

Men hvad er fordelen så ved at streame offline? Når du benytter dig af streaming offline, har du ikke brug for noget internet. Du kan derfor sagtens se en film eller serie, selvom du ikke er i nærheden af noget internet. Dette kan især være en fordel, hvis du er på ferie, da du herved ikke ender med at bruge alt for meget internet på din mobiltelefon – især hvis du ikke har særligt meget internet til udlandet i dit mobilabonnement.

Du kan selvfølgelig altid være opmærksom på at bestille et mobilabonnement med masser af data til udlandet. Men de er også dyrere end andre mobilabonnementer i de fleste tilfælde. Så hvis du ikke er interesseret i dette, er det klart en oplagt mulighed at benytte sig af streaming offline.

En anden fordel er, at du ikke hele tiden skal være opmærksom på, at du er koblet til internettet eller Wi-Fi, hvis du gerne vil i gang med at hygge dig med underholdning på en streamingtjeneste. I stedet skal du bare klikke ind på streamingtjenestens app og klikke afspil på de film og serie, du har downloadet. 

Hvis du er på ferie, vil du også tit opleve, at internettet ikke er det bedste på hotellet. Derfor kan det være, at du vil opleve flere afbrydelse m.m., hvilket også kan være irriterende. Det er derfor især en fordel at streame offline, da du på ingen måde er afhængig af internettet.

Hvilke streamingtjenester har en offline-funktion?

Det er ikke alle streamingtjenester, der har en offline-funktion. Dog er det i dag de fleste tjenester, der tilbyder det. Det er naturligvis godt for dig, da der herved er stor sandsynlighed for, at den eller de streamingtjenester du abonnerer på, giver dig denne mulighed.

Du kan eksempelvis finde denne funktion hos følgende tjenester:1. Netflix2. Viaplay3. Amazon4. TV2 Play5. Min Bio

Tag et kig om funktionen også er at finde på lige netop din streamingtjeneste.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.