Hold styr på dit indbo med disse 3 forskellige apps

Skulle uheldet være ude, og du enten får begået indbrud i dit hjem, eller dit indbo bliver beskadiget af vand- eller brandskade, er det vigtigt at du kan dokumentere for dine ejendele for at få erstattet dit indbo.

Skulle uheldet være ude, og du enten får begået indbrud i dit hjem, eller dit indbo bliver beskadiget af vand- eller brandskade, er det vigtigt at du kan dokumentere for dine ejendele for at få erstattet dit indbo. Hvis ikke du kan dokumentere dit indbo, skal du selv betale hvis du vil erstatte de ting du har fået stjålet, hvilket kan være en stor udgift i din økonomi.

I denne artikel vil vi præsentere 5 forskellige apps til netop dette formål, hvor du nemt kan notere og registrere dine ejendele.

Mit Indbo

App’en Mit Indbo udbydes, af det danske firma TAG Innovations & Patent. App’en er nem og overskuelig at bruge, da den har forskellige kategorier, som “smykker”, “elektronik”, “møbler” og så videre, som du kan registrere dine ejendele under. Hvis du mangler en kategori, kan du selv tilføje flere. Under hver ejendel kan du angive oplysninger som navn, mærke, model, pris fra ny, købssted, og type. Der ud over kan du tilføje et billede af din ejendel, kvitteringerne for købet, eller optage en video, direkte i app’en.

Du logger ind i app’en med en firecifret kode og du kan indtaste oplysninger om din forsikring, såsom forsikringsselskab, policenummer og forsikringstype, så du har alle oplysningerne samlet ét sted, og hurtigt kan videregive dine oplysninger. App’en er yderst brugervenlig og ganske gratis.

Indbo registrering

Indbo Registrering har mange af de samme funktioner som Mit Indbo-appen. Du har mulighed for at registrere dit indbo med både billeder og kvitteringer, samt beskrivelser af hvor og hvornår genstanden er købt, og til hvilken pris.
Hvis du til gengæld ikke bryder dig om kategorierne som app’en Mit Indbo gør brug af, bør du vælge denne app i stedet.
En anden funktion som Indbo Registrering har er søgefunktionen, som du kan bruge til hurtigt at finde frem til en bestemt genstand, hvilket er smart, når genstandene ikke kategoriseret. En anden smart funktion som Indbo Registrering har, er at du kan printe en liste med bestemte genstande, eller en oversigt med dine oplysninger, via Air Print. Til gengæld koster denne app 16 kroner, hvor Mit Indbo er gratis.

Storebox

App’en Storebox er udviklet af hjemmesiden kvittering.dk og har til formål at hjælpe dig med at holde styr på dine kvitteringer - både digitale og fysiske. På den måde kan du nemt finde frem til dine ejendeles ny pris, købsdato, navn, model, mærke og meget andet.
Omkring 3500 butikker i Danmark benytter sig af digitale kvitteringer, og flere butikker skal nok komme til. Det fungerer sådan, at du får en notifikation når der bliver tilføjet en ny digital kvittering til app’en, så du slipper for at skulle gemme den fysiske kvittering. Når der bliver tilføjet en digital kvittering, kan du tilføje oplysninger til kvitteringen, således du derefter nemt kan bruge søgefunktionen hvis du skal finde kvitteringen frem igen.
Hvis du får en fysisk kvittering, har app’en en funktion hvor du kan tage billeder af kvitteringen og på den måde gemme en kopi af den på din telefon. App’en indeholder selvfølgelig en liste over de butikker der benytter sig af digitale kvitteringer.
App’en er ganske gratis, men du bør være opmærksom på at formålet med app’en er lidt bredere end blot til at sikre dit indbo med.

Vi anbefaler også moneybanker.dk til at finde SMS lån, hvis du skulle have behov for dette.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)