Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Taletidskort med data

Mobilabonnement eller taletidskort?

I de fleste tilfælde kan det bedst betale sig at have et månedligt mobilabonnement, hvor der er inkluderet SMS/MMS, taletid og data. Dog er der nogle forbrugere, der kan have gavn af et taletidskort, hvis forbruget på mobiltelefonen er meget begrænset. Med et taletidskort bliver du nemlig forbrugsafregnet, hvilket betyder, at du kun betaler for det, du bruger. Du skal dog være opmærksom på, at der både er fordele og ulemper ved taletidskort – især hvis du bruger den mobil meget. Her vil det altid anbefales, at du i stedet investerer i et mobilabonnement. 

Kan jeg få taletidskort med data?

Du kan sagtens finde taletidskort med data, men det anbefales, at du bestiller et mobilabonnement med en pakke, hvis du ønsker at gøre brug af data – i hvert fald hvis du bruger data via mobiltelefonen dagligt eller meget ofte. Det kan nemlig ende med at blive dyrt for dig, hvis du bruger løs af data med et taletidskort. Hvis du blot har brug for at tjekke noget på internettet engang imellem og aldrig rigtig bruger det via mobilen, kan det dog være en fordel at tage et kig på udbydere, der tilbyder taletidskort. Du kan finde flere forskellige udbydere, der tilbyder dette, så det er bare med at tage et kig på nettet for at finde en, der matcher dine behov. 

Hvilke fordele og ulemper er der ved et taletidskort?

Der findes flere fordele og ulemper ved et taletidskort. Den største fordel er naturligvis, at du kun betaler for det, du bruger. Du kan derfor selv styre dit forbrug og vide, hvor meget du skal betale. Et taletidskort er nemlig, til forskel fra mobilabonnementer, ikke er fast månedligt beløb.  Men hvad er ulempen så? Ulempen er, at selve taksterne med et taletidskort typisk er dyrere, end hvis du havde et mobilabonnement. Det er derfor en fordel, at du kender dit forbrug, da du herved ellers ikke kan finde ud af, om det kan betale sig for dig at have et taletidskort i stedet for et mobilabonnement. 

Er taletidskort noget for mig?

Et taletidskort er generelt set ikke noget for de fleste mennesker. Men hvis du er en af de danskere, der ikke benytter dig særligt meget af din mobiltelefon, så kan det være en optimal løsning for dig. Det kommer derfor i bund og grund an på dine behov samt, hvor meget du gør brug af din mobiltelefon, før du kan finde ud af, om et taletidskort er noget for dig. Jo mindre du bruger din telefon, jo bedre er et taletidskort som regel.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.