Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Telenor med på fri taletid vognen

Ligesom 3 og Telia, tilbyder Telenor nu også fri taletid abonnementer. Telenor har stået lidt på sidelinjen siden 3 og Telia startede priskrigen og lancerede deres fri taletid abonnementer. I starten tilbød de kun et enkelt abonnement, men nu følger de trop og tilbyder 4 abonnementer med fri taletid.

De nye pakker bliver kaldt for Fri+ der foruden fri taletid også kommer med fri SMS/MMS. Prisen afhænger af hvor meget data man ønsker der skal følge med.

”Med vores nye abonnementer er det slut med at bekymre sig om uforudsete mobilregninger. Kunderne kan bare tale løs og sende tonsvis af sms’er og mms’er, uden at det koster ekstra” skriver Telenor i en pressemeddelelse.

Der kommer som skrevet 4 nye mobilpakker, med henholdsvis 1, 5, 8 og 20 GB data. Hvis man skulle bruge mere end det medfølgende data, vil Telenor give besked:

”Når kunden har brugt sin datapakke, sender vi en sms med et link til Telenor.dk, hvor kunden nemt kan købe en ekstra spandfuld data til resten af måneden”

Hvis man skulle løbe tør for data, tilbyder Telenor 4 forskellige ekstrapakker der koster fra 9 kr. (250 MB) til 129 kr. (10 GB). Hvis man bruger alt det medfølgende data, vil Telenor som de fleste andre selskaber, ikke stoppe for brugen af data, men blot skrue ned for hastigheden.

Du kan se de nye abonnementerher

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.