Telenor med på fri taletid vognen

Telenor følger de andre selskaber trop, og præsenterer fri taletid abonnementer.

Ligesom 3 og Telia, tilbyder Telenor nu også fri taletid abonnementer. Telenor har stået lidt på sidelinjen siden 3 og Telia startede priskrigen og lancerede deres fri taletid abonnementer. I starten tilbød de kun et enkelt abonnement, men nu følger de trop og tilbyder 4 abonnementer med fri taletid.

De nye pakker bliver kaldt for Fri+ der foruden fri taletid også kommer med fri SMS/MMS. Prisen afhænger af hvor meget data man ønsker der skal følge med.

”Med vores nye abonnementer er det slut med at bekymre sig om uforudsete mobilregninger. Kunderne kan bare tale løs og sende tonsvis af sms’er og mms’er, uden at det koster ekstra” skriver Telenor i en pressemeddelelse.

Der kommer som skrevet 4 nye mobilpakker, med henholdsvis 1, 5, 8 og 20 GB data. Hvis man skulle bruge mere end det medfølgende data, vil Telenor give besked:

”Når kunden har brugt sin datapakke, sender vi en sms med et link til Telenor.dk, hvor kunden nemt kan købe en ekstra spandfuld data til resten af måneden”

Hvis man skulle løbe tør for data, tilbyder Telenor 4 forskellige ekstrapakker der koster fra 9 kr. (250 MB) til 129 kr. (10 GB). Hvis man bruger alt det medfølgende data, vil Telenor som de fleste andre selskaber, ikke stoppe for brugen af data, men blot skrue ned for hastigheden.

Du kan se de nye abonnementerher

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)