telmodi.dk - Nyt søstersite til mp.dk vil prøve kræfter med udlandet

mp.dk har etableret en ny søster side der har til formål ikke blot at hjælpe danskere med at finde det billigste mobilabonnement.

mp.dk har nu længe hjulpet danskere med at finde det billigste mobilabonnement på en super simpel måde. Få klik og det billigste abonnement er fundet. Ligeledes har mp.dk introduceret en hurtig og præcis måde hvorpå du nemt kan sammenligne priser på mobiltelefoner med og uden abonnement, og er den eneste søgemaskine der dækker markedet så bredt.

Vi er nu klar til at indtage resten af norden, hvor Norge står først for skud. I den forbindelse har vi fundet et nyt navn, telmodi, og ligeledes lavet et ultra simpelt website der fungerer på alle platforme. Websitet fungerer præcis ligesom mp.dk, du angiver dit forbrug og baseret på dette bliver du præsenteret for det billigste mobilabonnement.

telmodi.dk vil snarest også kunne vise de billigste priser på mobiltelefoner i Danmark, ligesom dette også vil være i Norge.

Du kan tjekke den danske version af websitet på her

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)