TV2, Penge & Privatøkonomi, Jyllandsposten, Ekstra Bladet, Alt om Data, Metroexpress
mp.dk - mobilpriser på nettet
Angiv søgekriterier
0 min.
Fri tale
0 MB
Fri data
Fri SMS/MMS
Fri SMS/MMS
closecheck
4G hastighed
4G hastighed
closecheck
Gratis oprettelse
Gratis oprettelse
closecheck
Ingen binding
Ingen binding
closecheck
Musik
Musik tjeneste
closecheck
Streaming tjeneste
Streaming tjeneste
closecheck
Online magasiner
Online magasiner
closecheck
Udlandstelefoni
Fordele i udland
closecheck
Skrevet d. 23/05-2018
Telmore tilbyder nu også Wi-Fi opkald

Telmore tilbyder nu også Wi-Fi opkald

Hvis du har et mobilabonnement hos Telmore, så kan du nu også få Wi-Fi opkald. Telmore har nemlig aktiveret det for deres kunder. Hvis du vil vide mere om dette, så skal du læse med videre her.

Hvad er Wi-Fi opkald?

Måske har du allerede hørt om Wi-Fi opkald, eller måske du aldrig nogensinde har hørt om det. Det er en smart måde at kommunikere på, som nu også er til rådighed hos Telmore. Det er til rådighed, hvis du har enten Telmore Play eller et abonnement med Telmore Roam. Hvis du har dette, har du lige nu mulighed for at aktivere funktionen Wi-Fi Opkald. 

Wi-Fi Opkald transmitterer telefonsamtaler inden døre via et trådløst netværk (altså Wi-Fi). Dette sker, hvis nu ens dækning fra selve mobilnetværket ikke er optimalt. Ens telefon vælger den metode, der fungerer bedst, hvorfor du ikke selv skal tænke videre over dette. Når Wi-Fi Opkald er blevet aktiveret, skal du ikke længere selv gøre noget. Det er derfor rigtig smart, hvis ens netværk ikke altid dækker særlig godt, hvor end man er henne. 

VoLTE hos Telmore

Tilbage i februar kom der VoLTE, hvilket står for Voice over LTE, hos Telmore. Dette er noget af det bedste at have, hvis man vil have en god oplevelse med Wi-Fi Opkald. VoLTE sørger nemlig for, at arbejde sammen med Wi-Fi Opkald, når du ikke længere er dækket af det trådløse netværk. Hvis dette er tilfældet, vil ens telefonsamtale med det samme blive rykket over til VoLTE i selve mobilnetværket. Det kan derfor være en rigtig god hjælp, hvorfor det er positivt, at Telmore har sørget for dette også.

Andre teleselskaber med Wi-Fi opkald

Telmore er skam ikke en frontløber på markedet, når det kommer til Wi-Fi Opkald. Andre teleselskaber har nemlig allerede haft denne funktion i et godt stykke tid som en del af nogen af deres mobilabonnementer. Eksempelvis har YouSee haft Wi-Fi opkald siden sommermånederne sidste år. Her fik alle YouSees kunder adgang til at bruge VoLTE samt Wi-Fi Opkald. Telia har stadig ikke gjort det muligt for deres kunder at få adgang til disse funktioner, men de har selv sagt, at det gerne skulle blive muligt engang i år 2018.

Vær opmærksom på dette med Wi-Fi Opkald

Hvis du har Wi-Fi Opkald med i dit abonnement hos Telmore, så skal du dog stadig være opmærksom på nogle ting. Denne funktion kan nemlig ikke benyttes fra alle telefoner på markedet, hvorfor du skal finde ud af, om du kan bruge det på din telefon. Derudover kan du heller ikke bruge Wi-Fi Opkald i udlandet, så du kan ikke bruge denne funktion til at snakke med venner, partnere eller familie hjemme i Danmark.