Markedets fedeste trådløse headsets

Trådløse headsets hitter og her finder du en liste over de bedste på markedet lige nu, her iblandt også headset fra Apple og B&O

Trådløse headsets hitter for tiden. Men der er mange at vælge mellem. Her er en liste over de bedste på markedet lige nu.

Beat Studio Wireless, de var tidligere ejet af den amerikanske pladeproducer, rapper, iværksætter og skuespiller, Dr. Dre, men i 2014 opkøbte Apple mærket. De kan kendes på det karakteristiske b-logo og findes i mange forskellige varianter og prisklasser. Lyden i Beats over ear headset er meget bastung og har indbygget støjreduktion så omverdenens lyde lukkes ude. Prismæssigt ligger de på omkring 2100 kroner.

Beat Powerbeats2 Wireless - selvsagt samme mærke som Beat Studio, har en ledning, som går fra det ene øre om bag hovedet, og til det andet øre, hvilket mange finder ideelt til motion. Lyden er bastung og egner sig godt til musik med tung bas, for eksempel house eller techno. Modellen koster omkring 1200 kroner, men er blevet kritiseret for ikke at være det fulde beløb værdigt. Der betales altså også en pris for mærket på dette in ear headset.

Et andet godt bud på et trådløst headset er Creative Aurvana Platinum. Rent størrelsesmæssigt er dette over ear headset det største på listen. Udseendemæssigt ser de ud til at være af højere kvalitet end de egentlig er. Bøjlen der går over hovedet er lavet af plastic, selvom det kan ligne metal, og de er belagt med brunt kunstlæder og ikke ægte læder. Creative Aurvana Platinum har indbygget ANC, som er en støjafvisende funktion, og denne er tilpasset forskellige situationer, eksempelvis flyrejser og pendling. Herudover har de indbygget NFC - Near Field Communication, som er den mest udbredte trådløse netværksteknologi. Det betyder, at den let og hurtigt parres med en smartphone.

Prismæssigt er vi oppe og ramme de 1800 kroner.

B&O har også flere bud på høretelefoner. Til en start kan nævnes B&O Play H7, hvor designet fortjener en kommentar. De, som godt kan lide B&O og B&O Plays design, er meget tilfredse med dette. Materialerne er ægte læder og tungt metal og selve stilen er umiskendelig. Puderne i høretelefonerne er behagelige og bløde, og bliver ikke for varme af at have på i solen - som mange andre over ear headsets kan blive. Herudover har det fået den ros, at det ikke er et problem at bære briller med B&Os H7, hvilket også kan være meget generende. Prisen ligger på 2900 kroner, hvilket er i den dyre ende. B&O Plays H7 har fået rigtig fine anmeldelser, men der betales også i høj grad for designet og mærket.

Et andet bud fra B&O Play er B&O Play H5. Her ser vi et in ear headset med et super tyndt kabel, som føres bag nakken, ligesom Beat Powerbeats. En fin detalje ved H5 er, at headsettet kan samles foran via et magnetisk felt, så de ikke forsvinder, når de skal ud af ørerne for en kort stund. Lyden er fantastisk, men flere har oplevet problemer ved at fastholde headsettet i ørerne. I forhold til prisen er vi på omkring 2000 kroner.

Bose kommer også med sit bud på over ear headset. Modellen hedder Bose Quiet Comfort 35 og har aktiv indbygget ANC. Batteriet kan oplades via et kabel i bunden af headsettet, hvis det skal bruges i længere tid ad gangen. Bose er kendte for at producere nogle af de bedste headsets i verden, og disse lever også op til den standard. Prisen er også derefter, nemlig omkring 3100 kroner.

Igen kan Bose nævnes, denne gang med in ear headset. Bose SoundSport Wireless er navnet på denne model. Batteriet holder i op til otte timer og skal ikke ’rigtigt’ ind i ørerne og sidde. Den lille højtaler sidder nemlig fast via en plastikkant for enden af øregangen. Vi skal op på omkring de 1600 kroner for denne model.

Den billigste model på listen er JBL Synchros E40BT. Batteritiden er fin, men lyden kunne være bedre. Materialet er plast, selvom det ligner metal, hvilket muligvis kan være en af grundene til, at det ikke koster mere. 900 kroner er prisen for dette over ear headset.

Sennheiser Momentum Wireless over ear headset er også et eksempel på et headset af super kvalitet. Stilen er ren og klassisk og der er ikke alle mulige ekstra funktioner, som alligevel ikke bruges. Prisen er i den dyre ende, 2800 kroner.

Parrot Zik 3.0 bliver sidstnævnte headset på listen. Parrot er normal kendt for droner eller forskellige bluetooth enheder til bilen, men forsøger sig også med headset. Ifølge anmeldere gør de sig ganske godt på den front også. Lyden justeres via en trykfølsom flade på det ene øre. Batteriet holder i omkring syv timer og funktioner såsom ANC kan styres via en app på en smartphone. Prisen er 2600 kroner.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (December 2021 priser)