Udlandstelefoni og fri roaming

Udlandstelefoni og fri roaming - hvordan ser udvalget af mobilabonnementer ud i 2018?

Sidste år besluttede EU sig for, at fri roaming nu skulle være tilgængeligt i EU. Derfor tilbyder mange danske teleselskaber mobilabonnementer med data til lande indenfor EU inkluderet. Vi har taget et kig på udenlandstelefoni og teleselskabernes forskellige abonnementer. Læs med videre her.

Mobilabonnementer og udenlandstelefoni

Det kan være svært at få et overblik over mobilabonnementer og roaming i EU. Hvis du rejser meget eller blot ønsker at have internet på din mobil med på ferien, så er det en rigtig god idé at finde ud af, om dit mobilabonnement har noget data indenfor EU inkluderet. Vi har taget et kig på fem forskellige abonnementer i en forskellige prisklasser, hvor der er data inkluderet, som du kan tage med dig rundt i EU.

Mobilabonnementer

3

Hos 3 kan du finde et abonnement med følgende:
- Fri tale
- 7 GB data til udlandet

Dette abonnement koster 130 kroner om måneden og kan anvendes i 59 forskellige lande. Det kan anvendes på fem forskellige kontinenter, hvorfor det også kan tages med udenfor EU.

CBB

Hos CBB Mobil kan du finde et abonnement med følgende:
- 10 timers tale
- 5 GB til EU

Dette abonnement koster 89 kroner om måneden og kan anvendes i 43 forskellige lande. Det kan kun anvendes indenfor EU - og altså derfor kun på et enkelt kontinent.

Oister

Hos Oister kan du finde et abonnement med følgende:
- Fri tale
- 6 GB data til EU

Dette abonnement koster 99 kroner om måneden og kan anvendes i 37 forskellige lande. Det kan kun anvendes indenfor EU.

GreenTel

Hos GreenTel kan du finde et abonnement med følgende:
- 1 times tale
- 1 GB tale til EU

Dette abonnement koster 48 kroner om måneden og kan anvendes i 37 forskellige lande. Det kan kun anvendes indenfor EU.

Telenor

Hos Telenor kan du finde et abonnement med følgende:
- Fri tale
- 6 GB data til EU - Roam Away

Dette abonnement koster 149 kroner om måneden og kan anvendes i 39 forskellige lande. Det kan kun anvendes indenfor EU.

Telmore

Hos Telmore kan du finde et abonnement med følgende:
- 20 timers tale
- 6 GB data til EU

Dette abonnement koster 149 kroner om måneden og kan anvendes i 36 forskellige lande. Det kan kun anvendes indenfor EU.

Der findes flere forskellige mobilabonnementer med EU-data inkluderet, hvorfor det bare er med at tage et kig på udvalget hos de forskellige teleselskaber.

Vær opmærksom på

Hvis du er på udkig efter et mobilabonnement med data i udlandet og udenlandstelefoni, så er det vigtigt at være opmærksom på følgende:

1. Hvor meget data er der inkluderet med i dit mobilabonnement? Jo mere du har brug for data i udlandet, jo mere data skal der selvfølgelig være inkluderet, før det giver mening til dine behov.

2. Hvilke lande kan du bruge data og udlandstelefoni i? Dette er vigtigt at tjekke, så du hverken ringer eller bruger for meget data, hvis det slet ikke gælder i det land, som du befinder dig i.

3. Tjek opkaldsreglerne: I udlandet kan der være specifikke regler, når det kommer til opkald og takseringen heraf. Husk at tjekke dette, inden du rejser.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)