Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Værd at vide om taletidskort

Hvad er taletidskort?

Da mobiltelefonerne først kom frem, var det helt klart taletidskort, der var et hit. Dette har dog med tiden ændret sig, hvor de fleste kunder i stedet vælger at købe en pakke med data, taletid, SMS/MMS, EU-data m.m. Dette er nemlig blevet mest fordelagtigt for de fleste mobiltelefonbrugere – men er det nu også en fordel for dig? For hvad er taletidskort overhovedet?  Med et taletidskort har du mulighed for at tanke penge op, så du kan gøre brug af taletids, data, SMS-beskeder eller lignende. Det er et forbrugsafregnet abonnement, hvor du kun skal betale for lige præcis det, du forbruger. Du betaler derfor ikke for mere end lige det, du bruger. Dette kan være en fordel for dig, der ikke bruger din mobiltelefon særligt meget, hvor det bedre kan betale sig for dig i stedet for et mobilabonnement.

Taletidskort er typisk ikke den bedste løsning

Der er ingen tvivl om, at det største marked i dag er mobilabonnement, hvor der er inkluderet data, taletid m.m. Der er dog stadig mulighed for at købe taletidskort, så det er endnu ikke helt dødt. Som vi kort har nævnt ovenover, kan det være en fordel for de personer, der ikke har brug for deres mobiltelefon særligt meget såsom børn eller ældre mennesker, eller hvis du blot ønsker kun at betale for det, du bruger din mobiltelefon til.   Det er dog for det meste ikke den bedste løsning for de fleste mennesker. Hvis du har et forholdsvist stort forbrug, kan det nemlig ende med at blive en dyr løsning for dig. Og det behøver ikke engang at være et stort forbrug, da det i bund og grund kan blive ret dyrt blot ved et meget normalt og gennemsnitligt forbrug. 

Hvordan finder jeg et mobilabonnement eller et taletidskort?

Hvis du stadig er usikker på, om du skal have et mobilabonnement eller et taletidskort, så er det værd at lave en smule mere research, så du bliver sikker i din sag. Vi anbefaler dog, at du vælger et mobilabonnement, hvis du bruger din telefon hver dag, når det kommer til internet og taletid m.m. Men hvordan finder du så et mobilabonnement?  Det kan du gøre ved at klikke ind på en sammenligningsside som for eksempel her på Mp.dk, hvor du her har mulighed for at få et overblik over de forskellige mobilabonnementer på markedet. På den måde skal du ikke bruge en masse tid på at lede på forskellige hjemmesider, da du her kan finde alle de mobilabonnementer, der kan være relevante for dig.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.