Anbefalet af: Anbefalet/Omtalt af:
tv2
ekstra-bladet
politiken
jyllands-posten
Vi støtter:
ingenco2

Roskilde: Gratis strøm til Telenor-kunder

Du er måske allerede i gang med at pakke til årets Roskilde festival, og endnu engang overvejer du om det er værd at slæbe mobilen med, når den alligevel ikke kan lades op. Nu er flere og flere festivaller dog efterhånden begyndt at tilbyde opladning mod betaling, dog kræver det at man står og venter ved en ladestation.

Som noget nyt her Telenor indgået en aftale med Volt (læs mere om Volt her), der betyder at man som Telenor kunde, gratis, kan få udleveret et flytbart batteri til at oplade telefonen med. Det flytbare batteri vil som udgangspunkt kunne lade din mobil op en enkelt gang, hvorefter det skal byttes. Det er muligt at bytte sig til et nyt batteri to gange om dagen.

Denne service er altså noget Telenor kunder får gratis, dog skal der lægges et depositum på 200 kr. For andre mobilkunder, vil servicen koste 99 kr. Hvis du er Telenor kunde og ønsker at gøre brug af tilbuddet, kan du læse mere her, samt skrive dig op til et batteri allerede nu.

Til toppen
Brug for hjælp?
Janus
Jeg sidder klar til at hjælpe dig!
Få hjælp til at vælge
Hej! Må jeg hjælpe dig med at finde et billigere mobilabonnement?
Hvilket mobilselskab har du i dag?
Hvor meget taletid har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Hvor meget data har du inkluderet i dit mobilabonnement?
Lige et sidste spørgsmål :) Hvor meget betaler du for dit mobilabonnement per måned?
Tak for dine svar. Lad os se om det ikke er muligt for dig at spare penge på dit mobilabonnement. Jeg sender dig direkte til søgeresultatet når jeg har lavet søgningen for dig.