Roskilde: Gratis strøm til Telenor-kunder

Telenor-kunder kan få opladt deres mobil gratis på dette års Roskilde.

Du er måske allerede i gang med at pakke til årets Roskilde festival, og endnu engang overvejer du om det er værd at slæbe mobilen med, når den alligevel ikke kan lades op. Nu er flere og flere festivaller dog efterhånden begyndt at tilbyde opladning mod betaling, dog kræver det at man står og venter ved en ladestation.

Som noget nyt her Telenor indgået en aftale med Volt (læs mere om Volt her), der betyder at man som Telenor kunde, gratis, kan få udleveret et flytbart batteri til at oplade telefonen med. Det flytbare batteri vil som udgangspunkt kunne lade din mobil op en enkelt gang, hvorefter det skal byttes. Det er muligt at bytte sig til et nyt batteri to gange om dagen.

Denne service er altså noget Telenor kunder får gratis, dog skal der lægges et depositum på 200 kr. For andre mobilkunder, vil servicen koste 99 kr. Hvis du er Telenor kunde og ønsker at gøre brug af tilbuddet, kan du læse mere her, samt skrive dig op til et batteri allerede nu.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)