YouSee hæver priserne på mobilabonnementer

Har du et mobilabonnement hos Yousee bliver du med stor sandsynlighed ramt af prisstigninger pr. 1. juli

Fra juli bliver YouSees priser på mobilabonnementer dyrere

Hvis du har et mobilabonnement hos YouSee, så ved du det forhåbentligt allerede. Men hvis du ikke er klar over det endnu, så bliver mobilabonnementerne hos YouSee dyrere fra den 1. juli i år. Det er derfor vigtigt at finde ud af, om det påvirker dig og i så fald hvordan.

Find ud af om det påvirker dig

Den er skam god nok - om blot et par måneder kan det meget væld blive dyrere for dig at være kunde hos YouSee. Hvis du vel at mærke har et mobilabonnement hos dem selvfølgelig. Men påvirker det dig? Det påvirker omkring to ud af tre kunder, så der er en stor chance for, at deres nye prisstigning går ud over lige præcis dig. Prisen på mange af deres mobilabonnementer vil stige med hele 10 kroner, så det er faktisk en ret høj stigning du vil opleve hver eneste måned. Derfor er det vigtigt, at du selv finder ud af, om du er en af de kunder, der vil opleve denne prisstigning. Det er rart at være forberedt, så du kan finde ud af, om du vil beholde dit abonnement hos YouSee, om du skal betale mere eller om du blot vil vælge at finde et mobilabonnement hos et andet teleselskab.

Hvorfor stiger prisen for YouSees mobilabonnementer?

YouSee har valgt at lave en prisstigning på mange af deres mobilabonnementer, fordi de er begyndt at opleve kunders markant stigning i brugen af data. Det gælder både, når de befinder sig i Danmark, men også når de tager på ferie til udlandet - indenfor EU. De vil gerne gøre deres netværk endnu bedre, hvorfor de har valgt at lave en prisstigning på deres mobilabonnementer. Derudover vil de gerne gøre deres 4G-netværk endnu bedre, samt have mulighed for at implementere 5G-netværket, når det på et tidspunkt bliver en mulighed.

Er du blevet orienteret om prisstigningen fra YouSee?

YouSee har selv udtalt, at alle der vil opleve en prisstigning på deres mobilabonnement er blevet orienteret. Hvis du har modtaget en mail fra YouSee for blot et par uger siden, så er du desværre en af de uheldige, der skal betale 10 kroner ekstra om måneden. Dog kan du se frem til et endnu bedre netværk, hvilket skam ikke er at kimse af. Hvis du endnu ikke har modtaget en e-mail, så kan det dog være, at den stadig kommer. Det er derfor med at væbne sig med tålmodighed lidt endnu.

Derudover er det hele heller ikke dårligt, da nogle mobilabonnementkunder endda vil få lidt igen. Det er ikke helt sikkert, hvilke kunder der vil få det, men det drejer sig blandt andet om at få glæde af YouSee Musik, mere data, mere tale samt eventuelt Wi-Fi opkald - som hurtigt er blevet meget populært.

Vil du spare penge på dit mobilabonnement?

mp.dk har hjulpet mere end 500.000 danskere siden 2012 med at finde det billigste mobilabonnement. Prøv vores søgemaskine og se hvor mange penge du kan spare årligt ved at skifte til et billigere mobilabonnement i dag!

Sammenlign nu (Oktober 2021 priser)